Generální partner
Světlý režim
19. září 2011

Výsledky mládeže: Žáci U14 rozstříleli Uničov

Starší žáci U14 excelovali v utkání proti Uničovu. Hosty potupili sedmnácti brankami. Uvnitř článku naleznete statistiky dalších zápasů dorosteneckých a žákovských kategorií.

1. HFK Olomouc - MFK OKD Karviná U19 3:2 (0:0)

Branky MFK OKD Karviná U19: 65. Puškáč, 80. Hanzel

Sestava MFK OKD Karviná U19: Dočekal - Káňa (73. Hanzel), Stanowski, Maryniok (86. Marek), Kupczak - Fulnek, Roman, Puškáč, Gorniok - Legierski, Kurušta (53. Lišaník)

Hodnocení trenéra Radomíra Korytáře: "Utkání se hrálo po celou dobu ve vysokém tempu. V 1.poločase jsme byli aktivnějším týmem, ale bohužel ani tentokrát jsme nevyužili žádnou ze tří vyložených šancí. Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhé polovině - my jsme hráli, ale soupeř po našich idividuálních chybách střílel branky. Dvakrát se nám podařilo vyrovnat, ke třetímu vyrovnání nám chyběl čas a snad i trochu sportovního štěstí."

MFK OKD Karviná U17 - SFC Opava 2:6 (1:2)

Branky MFK OKD Karviná U17: 4. a 50. Moskál

Sestava MFK OKD Karviná U17: Pecha - Šlampiak, Frisch, Kloda, Berešík - Hruška, Badura, Šimák, Puchel - Uher, Moskál

Hodnocení trenéra Jindřicha Dohnala: "Hra v první půli byla z naší strany velice špatná. Hráči neplnili pokyny z přípravy, dávali soupeři hodně prostoru, nedostupovali těsně k hráčům, scházelo nasazení, agresivita a v útočné fázi pohyb. Již ve 4.minutě jsme se sice ujali vedení gólem Moskála, ale v 8. a 10. minutě po hrubých chybách obrany jsme o vedení přišli. My jsme těsně před půlí mohli ještě dvakrát skórovat, ale střela Puchela těsně minula branku a sólo Uhera zlikvidoval brankář soupeře."

"Ve druhé půli jsme v 50.minutě vyrovnali. V době, kdy jsme dostali soupeře pod tlak a vytvářeli si další příležitosti, jsme opět vyrobili nepochopitelnou hrubku, kterou soupeř potrestal. A jelikož i další naše šance zůstaly neproměněny a soupeř využil několik protiútoků, utkání skončilo jednoznačným rozdílem. Přístup většiny hráčů je pro mě velkým zklamáním, vyšší měřítko snesou pouze Puchel, Moskál, Uher a Siekiera."

MFK OKD Karviná U16 - SFC Opava 4:0 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná U16: 64. a 76. Puškáč, 17. Molnári, 60. Kamiňski

Sestava MFK OKD Karviná U16: Pastornický - Szkuta, Malík, Leibl, Ceremuga - Tomeček (40. Chnúrik), Molnári (79. Chmelař), Kamiňski, Strohalm - Duda (72. Jadamík), Puškáč

Hodnocení trenéra Petra Gibaly: "Utkání, ve kterém jsme viděli na obou stranách mnoho pěkných kombinační akcí, ale v určitých fázích hry se oba soupeři uchýlili k nakopávané, která vycházela z nepřesností a nedůslednosti v soubojích.V prvím poločase jsme vstřelili gól po přímem kopu Molnáriho. Měli jsme ještě několik slibných příležitostí, ale Molnári, Szkuta a Strohalm nedokázali usměrnit míč do soupeřovy branky."

"Ve druhém poločase byla hra obdobná až do druhého gólu, kdy se opět z přímého kopu trefil Kamiňski. Poté soupeř více otevřel hru ve snaze změnit skóre utkání. V defenzívě, především díky obranné čtveřici, jsme vše zvládli, a tak jsme častěji přecházeli do rychlých protiútoků, ze kterých se nám naskytlo několik brankových příležitostí. Ve dvou z nich se na správném místě nacházel Puškáč, který svými brankami určil konečné skóre."

MFK OKD Karviná U15 - SK Uničov 0:0

Sestava MFK OKD Karviná U15: Mušec - Matějek, Ženíšek, Stallmach (52. Kolek), Budina - Malyjurek (28. Hilbert), Mareček, Čermák (25. Mikulec), Putyera - Řápek, Karkoschka (35. Kubiena)

Hodnocení trenéra Jana Laslopa: "Velmi špatný výkon celého mužstva byl příčinou zbytečné bodové ztráty."

MFK OKD Karviná U14 - SK Uničov 17:0 (5:0)

Branky MFK OKD Karviná U14: 10. 16. 37. 57. a 60. Lingr, 30. 45. 51. a 53. Egri, 19. 34. a 40. Poštulka, 47. a 54. Kondziolka, 62. Dostál, 64. Berešík, 67. Popek

Sestava MFK OKD Karviná U14: Jóba (35. Koziel) - Všetička, Michailidis, Dostál, Hujo - Chloň, Lingr, Poštulka (50. Berešík), Břevčinský (40. Zeisberger), Kondziolka (35. Popek) - Egri

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "Celek Uničova byl prozatím nejslabším protivníkem, na kterého jsme v tomto ročníku narazili. Proto pro nás nebyl problém splnit roli favorita. Čtyřicet dva střel oproti žádnému pokusu soupeře je toho důkazem. Soupeř se na naší půlku dostával velmi sporadicky, a to většinou jen po odkopu."

"V úvodu utkání jsme byli velice aktivní a chtít rozhodnout utkání co nejdříve vedlo k mnoha nepřesnostem a nedotaženým akcím. Proto se nám podařilo vstřelit první gól až v 10. minutě. Egri z poloviny hřiště přihrál na rozběhnutého Lingra, ten si poradil s obráncem soupeře, vystřelil a po chybě brankáře skončil míč v brance. Další gól padl v 16. minutě opět po spolupráci Egriho a Lingra. Egri po pravé straně zatáhl míč do pokutového území, přihrál Lingrovi, který osamocen před brankářem skóroval podruhé. Třetí branku přidal v 19. minutě střelou Poštulka po centru Chloně. I když šance přibývaly, do poločasu se nám podařilo navýšit skóre jen o dvě branky. Čtvrtou branku dal ve 30. minutě Egri, který dostal balón do běhu od Lingra. Ten své sólo zakončil do prázdné brány po kličce gólmanovi. A ve 34. minutě po centru z pravé strany se odražený míč dostal na hranici šestnáctky, kde pohotově reagoval Poštulka a střelou pod břevno upravil poločasové skóre na 5:0."

"Druhý poločas byl ve stejné režii jako ten první. Jen se nám podařila zvýšit efektivita v zakončení. Vše začalo ve 37. minutě. Lingr si v pokutovém území narazil s Kondziolkou a vstřelil svůj třetí gól. Ve 40. minutě Kondziolka centroval na Poštulku, ten hlavou skóroval a završil svůj hattrick. Ve 45. minutě Lingr nahrál Egrimu do šestnáctky a ten přesně zakončil. Ve 47. minutě Egri přihrál Kondziolkovi, který odcentroval. Míč se ale stočil a skončil v síti. V 51. minutě na hranici pokutového území Hujo přihrál Egrimu a ten po zemi přesně zakončil k tyči a připsal si také třetí gól. A Egri se prosadil počtvrté v 53. minutě. Z levé strany centroval Popek, Egri si zpracoval míč těsně před brankářem a tvrdou střelou zakončil pod břevno. Popek centroval i v 54. minutě. Jeho centr zakončil na zadní tyči Kondziolka po té, co jej o centimetry minul Berešík. V 57. minutě zakončil střelou pod břevno Lingr po centru Všetičky. V 60. minutě si Lingros narazil míč s Berešíkem a vstřelil svůj pátý gól v utkání. V 62. minutě se míč odrazil k Dostálovi a ten z 20 metrů krásně zakončil. Po rohu Lingra z 62. minuty zakončil za pokutovým územím odražený míč Berešík. Poslední gól padl v 67. minutě. Po rychlé kombinaci Lingr přihrál do šestnáctky Popkovi a ten překonal brankáře.Kluky musím pochválit především za zvýšenou efektivitu v druhém poločase."

SK Uničov - MFK OKD Karviná U13 6:14 (3:6)

Branky MFK OKD Karviná U13 I: 27. a 45. Pawlowicz, 11. Sembol, 18. Feik, 35. Sembol, 49. Cieslawski

Branky MFK OKD Karviná U13 II: 16. 31. a 57. Macko, 25. a 52. Piecha, 40. a 50. Swaczyna, 5. Hruška

Sestava MFK OKD Karviná U13 I: Szafarczyk - Vrba (30. Egermajer), Cieslawski, Szotkowski - Pawlowicz, Kvapil, Feik - Sembol (30. Janík)

Sestava MFK OKD Karviná U13 II: Lipták - Király, Piecha, Kožusznik - Hejda (30. Motyčka), Macko, Swaczyna - Hruška.

Hodnocení trenéra Lumíra Davida: "Těžké utkání čekalo na naše kluky v Uničově. Poté, co rozhodčí nepřijel, utkání odpískal jeden z domácích trenérů, což by nebyl problém, ale neznalost pravidel a místy brutální nepotrestaná hra domácích nám utkání stížila. Kluci si poradili díky disciplinovanému a týmovému výkonu se všemi těmito problémy a utkání v pohodě zvládli a zato patří všem velká pochvala."

SK Uničov - MFK OKD Karviná 8:4 (4:2)

Branky MFK OKD Karviná U12 I: 21. Kretek, 34. Ostáš

Branky MFK OKD Karviná U12 II: 20. a 53. Bijok

Sestava MFK OKD Karviná U12 I: Kux - Vlachovský, Mrózek, Bielan - Madej (30. Zorychta), Ponča (30. Kniezek) - Kretek, Ostáš

Sestava MFK OKD Karviná U12 II: Noworyta - Mynář, Dobeš (3O. Urban) - Waśniowski, Soušek, Kaczmarczyk - Bijok, Brzózka

Hodnocení trenéra Zbyška Gazdy "Dnešní utkání bych zařadil mezi nepovedené. Chlapci nechali formu v autobuse a nezbývá než rychle zapomenout a připravit se na další utkání."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo