Generální partner
Světlý režim
18. listopad 2011

Karviná se rozloučí s podzimem proti Bohemians

V sobotu od 13:30 hostí MFK OKD Karviná na Městském stadionu FK Bohemians Praha.

Fotbalisté Karviné budou napravovat vysokou porážku na hřišti Zbrojovky Brno, která ukončila jejich pětizápasovou neporazitelnost. "Věřím tomu, že hráči pochopili, co udělali špatně a v sobotu tento kolaps odčiní vítězstvím," prohlásil trenér Kula. "Po nepřesvědčivém druhém poločase můžou přijít změny v sestavě," avizuje karvinský kormidelník.

Prohrou v Brně se Karviná propadla o jednu příčku, na čtvrté místo v tabulce. Bohemians jsou na druhém místě s pětibodovým náskokem. "Kdyby se v sobotu rozhodovalo o druhém místě, mělo by utkání větší náboj. Ale i tak máme velkou motivaci, protože se můžeme přiblížit Bohemce na dva body. Aktuální umístění teď není důležité, rozhodovat se bude v jarní části soutěže," uvedl Karel Kula.

První vzájemný letošní zápas skončil vítězstvím Bohemians 1:0. Karviná ale pražskému celku byla více než vyrovnaným protivníkem, nevedlo se jí však v koncovce. "Na toto utkání vzpomínám nerad, protože jsme měli na bodový zisk. V domácím prostředí to budeme chtít Bohemce vrátit," řekl lodivod MFK OKD Karviná.

Střížkovský celek v minulém kole porazil Baník Sokolov 3:0. Trenér František Barát po utkání prohlásil: "Jsem moc rád, že se nám vydařila rehabilitace za nepovedené utkání ve Zlíně. Chyběli nám čtyři útočníci Duchnič, Škoda, Huňa a Očovan, na hrot tak šel Macháček a podal obdivuhodný výkon. Mužstvo mě přesvědčilo, že má svoji morální sílu. Jediné, co mě mrzí, je to, že se přes náš hluboký blok dostali hráči našeho soupeře do několika jasných šancí. V příštím utkání v Karviné nám budou chybět pro čtyři žluté karty oba Pavlové Grznár s Macháčkem, ale i s tím se musíme vyrovnat."

1. letošní souboj:

FK Bohemians Praha – MFK OKD Karviná 1:0 (1:0)

Branky: 32. Pavel Drsek. Žluté karty: 19. Pavel Macháček, Peter Očovan, 60. Václav Winter, 73. Michal Demeter, 86. Daniel Huňa – 29. Tomáš Jursa. Rozhodčí: Hrubeš – Urban, Makovička. Počet diváků: 690

FK Bohemians Praha: Winter – Flachbart, Horáček, Drsek, Grznár – Duchnič (68. Ibe),Macháček, Demeter, Janda (89. Kwame) – Huňa, Očovan (86. Križan). Trenér: František Barát.

MFK OKD Karviná: Kafka – Hoffmann, Motyčka, Bolf, Knötig – Bartošák, Hrtánek, Jursa, Milosavljev (79. Chovanec) – Mišinský (79. Ciku), Presl (65. Látal). Trenér: Karel Kula.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo