Generální partner
Světlý režim
17. září 2012

Mladší žáci neměli na Sigmě šanci

Kruté prohry si o víkendu připsaly žákovské týmy na hřišti olomoucké Sigmy. Starší žáci do víkendových utkání s Hlučínem kvůli viróze ani nezasáhli.

SK Sigma Olomouc - MFK OKD Karviná U13 25:1 (12:0)

Branka MFK OKD Karviná U13: 50. Seriš

Sestava MFK OKD Karviná U13: I. sestava: Skocz - Madej, Mynář, Saňka - Kisza, Kaczmarczyk, Soušek - Kretek. II. sestava: Noworyta - Zorychta, Motloch, Wasniowski - Bystroň, Seriš, Ostáš - Brzózka.

Trenér Zbyšek Gazda: „Jednoznačnému vítězství Olomouce pomohlo, že jsme hráli bez šesti hráčů základní sestavy kvůli nemoci. Torzo týmu, které odjelo k utkání, odehrálo co bylo v jeho silách. Obě skupiny neměly možnost vystřídat, ale i přesto jsme dvacet minut velmi dobře odolávali. Postupem času odcházely fyzické i psychické síly, a tak pro soupeře bylo jednoduché vstřelit co nejvíce branek. Musíme na to rychle zapomenout a doufat, že se někteří nemocní hráči stihnou vrátit na další mistrovské utkání."

SK Sigma Olomouc - MFK OKD Karviná U12 17:2 (7:0)

Branky MFK OKD Karviná U12: 39. Štromp, 46. Kývala.

Sestava MFK OKD Karviná U12: I. sestava: Gráca (30. Kunz) - Klepek, Věčorek, Zielina - Štromp, Holzer, Kubiena - Štastný. II. sestava: Novák - Brabec, Toroň, Mendlík - Coufal (40. Chobot), Streit, Šenkýř - Kývala.

Trenér Lumír David: „Před utkáním s tímto těžkým soupeřem jsme museli výrazně změnit sestavu, protože během týdne se zranilo nebo onemocnělo pět hráčů základní sestavy. Aby toho nebylo málo, tak těsně před utkáním se našemu brankáři udělalo nevolno a nemohl nastoupit. Musím ale říct, že hráči, kteří dnes nastoupili podali maximální výkon, na který jsme momentálně v této sestavě měli. Během utkání se klukům dařilo dostávat do slibných příležitostí, které ještě nedokážeme zakončit tím nejideálnějším způsobem. Klukům patří pochvala za to, že bojovali i za nepříznivého stavu. Jsem přesvědčen, že po zimní přípravě, kdy budeme v ideální sestavě, se v jarní části můžeme tomuto soupeři vyrovnat, což je pro nás taky jeden z cílů dvouleté spolupráce."

TJ Petřvald - MFK OKD Karviná st.žáci C 1:3 (0:2)

Branky kar. st. žáci C: 13. a 37. Ligocký, 3. Popek

Sestava MFK OKD Karviná st.žáci C: Zezulka - Skalka (20. Kajstura), Gatnár, Zeisberger, Szafarczyk, Vrba, Popek (23. Kandaras), Poštulka, Ligocký, Lotter, Egermajer (18. Špernoga).

Trenér Petr Špička: „Zápas jsme měli pod kontrolou a soupeře nepustili do šance. Kluci bojovali a vytvářeli si brankové příležitosti. Trefili jsme také dvě tyče a dvě břevna. Musíme však zlepšit obrannou činnost, protože dostáváme laciné branky."

TJ Petřvald - MFK OKD Karviná ml.žáci C 6:0 (3:0)

Sestava kar. ml. žáků C: Foltýn - Mareš, Szturc, Meisner, Tannert, Franek, Kuliovský, Oleownik, Buzek,Gasior, Hira, Szcigiel.

Trenér Petr Kendzior: „Zápas byl pravým opakem toho minulého. Kluci po hrubých chybách inkasovali laciné branky a nedokázali zabojovat."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo