Generální partner
Světlý režim
8. říjen 2012

Proti Frýdku uspěla z žáků jen patnáctka

Výsledkově nepříliš povedený víkend mají za sebou žákovské týmy MFK OKD Karviná. V zápasech proti Frýdku-Místku uspěl jen tým trenéra Jana Laslopa, který se radoval z výhry 2:1. Ostatní týmy s tímto soupeřem neuspěly.

Fotbal Frýdek-Místek - MFK OKD Karviná U15 1:2 (0:2)

Branky MFK OKD Karviná U15: 4. a 7. Berešík.

Sestava MFK OKD Karviná U15: Jóba - Kondziolka, Štěrba, Michalidis, Hujo - Všetička, Lingr, Jaworski (50. Ligocký), Brevčinský (65. Bolec) - Berešík, Egri.

Trenér Jan Laslop: „Utkání jsme začali aktivně a už po sedmi minutách jsme vedli 2:0. První gól vstřelil Berešík po přihrávce Michalidise a druhou branku přidal stejný hráč po přihrávce Egriho. Další šance jsme trestuhodně zahodili, hráči se uspokojili, přenechali domácím střed hřiště a hra se vyrovnala. Druhý poločas jsme začali chybou brankáře Jóby, domácí snížili a snažili se o vyrovnání. Hra byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách, ale branka už nepadla. Náš výkon byl průměrný a podle toho vypadala i vlastní hra."

Fotbal Frýdek-Místek - MFK OKD Karviná U14 4:1 (1:0)

Branka MFK OKD Karviná U14: 48. Kostorz.

Sestava MFK OKD Karviná U14: Lipták - Hejda, Cieslawski, Kožusznik, Štromp (51. Sembol) - Piecha, Kvapil, Feik (62. Egermajer), Macko (43. Hruška), Kostorz (56. Motyčka) - Pawlowicz (60. Szafarczyk).

Trenér Martin Špička: „Do zápasu jsme šli s tím, že se budeme snažit hrát kombinační fotbal, ale bohužel nám nepřálo příliš počasí. Hrálo se za neustálého deště, terén byl těžký, ale pro obě družstva stejný. Začali jsme aktivně a hned ve třetí minutě se nám podařilo nastřelit tyč Pawlowiczem. Domácí hrozili v první půli převážně ze standardních situací. Ve 32. minutě jsme nezachytili rychlý protiútok a soupeř se střelou k tyči ujal vedení. Ve 2. poločase se nám podařilo po průniku Hejdy vyrovnat Kostorzem, to běžela 48. minuta. Touto brankou jsme ožili a chtěli jsme do té doby vyrovnané utkání zlomit na svou stranu. Bohužel jsme pozapomněli na zadní vrátka a soupeř během čtyř minut strhl třemi góly vítězství na svou stranu."

MFK OKD Karviná U13 - Fotbal Frýdek-Místek 4:10 (2:2)

Branky MFK OKD Karviná U13: 33. a 50. Vlachovský, 23. Saňka, 30. Bielan.

Sestava MFK OKD Karviná U13: I. sestava: Kux - Zorychta, Bijok, Madej (30. Kisza) - Vlachovský, Seriš, Soušek (30. Bystroň) - Kaczmarczyk (30. Brzózka). II. sestava: Skocz - Kretek, Bielan, Wašniowski (30. Saňka) - Ponča (30. Dobeš), Mrózek, Ostáš - Urban (30. Noworyta).

Trenér Zbyšek Gazda: „V tomto utkání jsme chtěli navázat na výkon z minulého zápasu. První poločas odehrály obě skupiny vyrovnanou partii jedna vyhrála 2:1, druhá prohrála 0:1. Do druhé poloviny jsme šli s odhodláním pokračovat v bojovnosti a předvést co nejlepší výkon i za stálého deště. Ještě do 45. minuty jsme vedli 3:2, ale závěr patřil soupeři a ten utkání nakonec zvládl lépe, za což určitě může výkonnostní vyrovnanost všech hráčů soupeře. Všem patři pochvala za předvedený výkon. Na závěr určitě musím vyzvednout šestici podavačů míčů, kteří nezklamali a přišli na zápas A týmu, který se hrál za stálého deště. Nominováni: Bielan, Vlachovský, Mrózek, Noworyta - ti nepřišli, ale někteří z nich na tribuně seděli!! Naopak Bijok, Seriš, Kretek, Saňka, Urban, Brzózka byli a patři jim velká pochvala."

MFK OKD Karviná U12 - Fotbal Frýdek-Místek 4:9 (2:1)

Branky MFK OKD Karviná U12: 20. a 48. Buzek, 10. Kobza, 52. Zielina.

Sestava MFK OKD Karviná U12: I. sestava: Novák - Brabec, Věčorek, Šenkýř - Kubiena, Holzer, Kobza - Kývala (30. Šťastný). II. sestava: Kunz - Klepek, Toroň (10. Gráca), Štromp (30. Zielina) - Coufal, Streit, Jurčák - Buzek.

Trenéři Lumír David a Aleš Hujík: „Po vítězství v minulém kole na půdě silného Baníku Ostrava nás v domácím prostředí čekal neméně zdatný soupeř, Frýdek–Místek. Kluci se s tímto protivníkem popasovali velice dobře, a i když prohráli, předvedli výkon za který si zaslouží pochvalu. Opět jsme si dokázali, že jsme schopni hrát vyrovnané zápasy s předními družstvy naší soutěže. Bohužel výsledek je trochu krutý a ne zcela odpovídá průběhu hry. Tentokrát nám chybělo trošičku štěstíčka, které nám přálo v Ostravě, a výsledek mohl být příznivější. Kluci se toho už spoustu naučili a začínají to postupně přenášet i do zápasu. Je vidět, že jdeme správnou cestou, která nás neustále posouvá vpřed. Přesto kluky čeká ještě spoustu práce."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905