Generální partner
Světlý režim
10. listopad 2012

Ze západu Čech s bodem, Sokolov-Karviná 1:1

Čtvrtou remízu za sebou vybojovali hráči Karviné. V sobotním dopoledním utkání v Sokolově se body dělily za konečnou remízu 1:1. Domácí se ujali v prvním poločase vedení, ale po změně stran, konkrétně v 54. minutě, vyrovnal Elvist Ciku.
Baník Sokolov
sobota 10.11.2012
1:1
(1:1)

Diváci: 703
MFK Karviná
Dvořák I. - Blažek, Dvorník, Vondráček, Dřížďal - Machek (68. Holub), Vrtělka, Čada, Vaněček I. - Dvořák II. (81. Hrubý) - Vaněček II.
Paleček - Škahič (46. Limanovský), Mikula, Cverna V., Cverna O. - Ciku (89. Juřena), Gonda, Vaněk, Knötig, Vladavič - Mišinský (84. Besta).
Branky: 26. Vaněček II. - 54. Ciku
ŽK: Vaněček II. - Mikula
Rozhodčí: Hrubeš - Černý, Mokrusch

Komentář

Trenéři Karviné udělali v sestavě několik změn. Do branky se poprvé v sezóně postavil Lukáš Paleček, příležitost v obraně dostal Ibrahim Škahič a do záložní řady se postavil Richard Vaněk. Poslední dvě změny byly vynucené díky vykartovaným Hoffmannovi a Hottkovi. Sokolov na hosty z Karviné vletěl. Domácí byli aktivnější, pohyblivější zatímco Karviná se do zápasu dostávala pozvolna. V desáté minutě se ocitl v šanci domácí Vaněček, ale jeho rána z voleje skončila vedle.

První gólový moment se k radosti sedmi stovek diváků udál v 26. minutě. Rozhodčí Hrubeš ponechal po faulu výhodu. Dvořák přihrál rozběhnutému Davidu Vaněčkovi, který sám před Lukášem Palečkem nezaváhal – 1:0. O čtyři minuty později mohl zvýšil Čada, ale naštěstí obě příležitosti svým nedůrazem neproměnil. Ke konci první půle se osmělovala i hostující Karviná a pokračovala v tom i po přestávce.

V 54. minutě obránci nechali prostor Elvistu Cikuovi, jež dostal skvělou přihrávku od Richarda Vaňka a bylo vyrovnáno – 1:1. Hosty gól nakopl, převzali iniciativu, ale nic mimořádného si nevypracovali. Ke konci zápasu měla obě mužstva výhodu zahrávání několika standardních situací, ale obrany v čele s brankáři si počínaly dobře a další gól už nepadl. Utkání tak skončilo asi zaslouženou remízou 1:1, což znamená, že karvinští fotbalisté uhráli už čtvrtou remízu v řadě.

Ohlasy trenérů

Domácí trenér Aleš Jindra: „Nejsem vůbec spokojený, spíš zklamaný. V prvním poločase jsme podali asi jeden z nejlepších výkonů, ale vytěžili jsme z toho jen jednu branku. Úvod druhé půle nás nezastihl v dobrém rozpoložení a soupeř nás potrestal."

Hostující trenér Jan Pánik: „I přes těžký terén a těžkého soupeře můžeme být s výkony hráčů a bodem za remízu spokojení. Do zápasu jsme nevstoupili ideálně, ke konci poločasu jsme už začali hrát svou hru a pokračovali v ní i ve druhé půlce. Domácí jsme ve druhé půli pustili jen k několika standardním situacím, které jsme však zvládli. Škoda, že se neujala jedna ze tří příležitostí Václava Cverny také po standardkách. Bod ze Sokolova je dobrý.“

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo