Generální partner
Světlý režim
24. leden 2013

Jakub Fulnek: S áčkem absolvuji plnou zátěž

Od začátku zimní přípravy se s A-týmem připravuje také Jakub Fulnek. Ve středečním utkání proti Orlové odehrál tento osmnáctiletý talentovaný hráč na kraji zálohy druhý poločas.

Jakube, odehrál jste druhých pětačtyřicet minut proti Orlové. Jak je hodnotíte ze svého pohledu?

Terén nebyl úplně ideální, byl hodně těžký. Ale samozřejmě oba týmy měly podmínky stejné. Chtěli jsme se porvat o postup do Berouna, což se nám celkem dařilo, ale ke konci utkání jsme vsadili na riziko a nevyšlo to.

Z toho rezultovaly dva inkasované slepené góly v závěru…

Ano a trochu to kazí dojem. Šance na navýšení skóre tam byly, ale nepovedlo se.

Od začátku přípravy společně s dalšími mladíky polykáte tréninkové dávky s A-týmem. Jaké to je a účastníte se také přípravy se starším dorostem?

Za každý trénink a zápas s áčkem jsem samozřejmě rád. Je to úplně jiný „level“ než dorostenecký fotbal. Absolvujeme společně s Lukášem Kuruštou a Jakubem Legierskim plnou zátěž. Se starším dorostem momentálně netrénujeme. Jen jsme s klukama odehráli první přípravný duel proti Hlučínu.

Vy nastupujete převážně za devatenáctku, kterou čeká náročné jaro, kdy se pokusí dotáhnout postup do nejvyšší dorostenecké soutěže. Jak těžké to bude?

Máme náskok tří bodů na druhý Frýdek Místek. Právě s tímto soupeřem hrajeme hned na úvod jarní části. Podle mě to bude i takový vrchol toho jara. Bude se hrát tzv. o šest bodů a pokud utkání zvládneme, tak to budeme mít velmi slušně rozehrané. Hlavně se nesmí opakovat minulá sezóna.

Vy už v příští sezóně však za starší dorost nastupovat nebudete. Přesto motivace urvat pro mladší spoluhráče nejvyšší dorosteneckou soutěž, zůstává, ne?

Samozřejmě. Bylo by skvělé zakončit dorosteneckou kategorii postupem. Snad se nám to podaří.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo