Generální partner
Světlý režim
28. únor 2013

Žáci: Hattricky Lingra a Piechy proti Hlučínu

Ve středečním přípravných duelech proti Hlučínu karvinští starší žáci vysoko vyhráli. K vidění také byly dva hattricky. V kategorii U15 se třikrát prosadil Ondřej Lingr a v týmu U14 zase Daniel Piecha.

U15

MFK OKD Karviná U15 – FC Hlučín U15 6:1 (3:0)

Branky Karviné: 27. 41. a 44. Lingr, 3. Jaworski, 34. Dostál, 38. Berešík

Sestava Karviné: Lipták – Kondziolka (36. Všetička), Michalidis, Poštulka, Hujo (36. Špaček) – Jaworski (36. Chloň), Lingr, Štěrba (36. Makula), Banot (36. Ligocký) – Berešík (36. Wenglorz), Dostál (36. Bolec).

Trenér Jan Laslop: „Utkání vůbec nebylo tak jednoznačné, jak ukazuje výsledek. Ten je pro nás až moc lichotivý. Soupeř byl hlavně v první půli fotbalovější, ale své šance nedokázal proměnit. Naopak my jsme byli v koncovce úspěšní a hosty trestali za jejich chyby. Výborný výkon podali Lingr s Berešíkem. Pochvala také patří brankáři Liptákovi, který zaskočil z týmu U14 a výborně nahradil naše nemocné gólmany.“

U14

MFK OKD Karviná U14 – FC Hlučín U14 7:1 (1:1)

Branky Karviné: 40., 50. a 60. Piecha, 52. a 58. Hejda, 30. Kvapil, 45. Kostorz

Sestava Karviné: Lipták – Motyčka (36. Feik), Mrozek (36. Cieslawski), Király (36. Macko), Vrba (36. Szotkowski) – Szafarczyk (36. Hejda), Egermajer (36. Swaczyna), Sembol (36. Kostorz), Parchanský, Pawlowicz – Kvapil (36. Piecha).

Trenér Martin Špička: „V prvním poločase nám chyběl pohyb. Nehráli jsme dostatečně agresivně a soupeř měl dostatek prostoru pro kombinaci. Po změně stran se obrázek hry změnil. Hlučín jsme nepustili na naši půlku a bylo jen otázkou času, na jakém skóre se konečný výsledek zastaví."

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo