Generální partner
Světlý režim
15. květen 2013

Mladší dorosty vyhrály v Třinci

Díky brankám ve druhém poločase vyhrály mladší dorosty oba své zápasy na půdě Třince o jediný gól.

U17

Fotbal Třinec U17 - MFK OKD Karviná U17 1:2 (0:0)

Branky Karviné: 45. Strohalm, 57. Leibl

Sestava Karviné: Novák - Szkuta, Malík, Leibl, Kurz - Jadamík (70. Putyera), Koziol, Kalous (65. Pavelka), Strohalm (72. Pavlík) - Puškáč, Moskál.

Trenér Miroslav Štěpánek: „Po předešlém utkání v Hodoníně, kde nás zdobil vynikající kolektivní výkon, jsme dnes předvedli obrovské individuální výkonnostní rozdíly. V první půli se hra odehrávala ve středu hřiště, bez výraznějších šancí. Po změně stran a přeskupení naší sestavy jsme již byli lepším týmem a po zásluze zvítězili. Škoda, že někteří naši hráči neudrží stabilnější výkonnost."

U16

Fotbal Třinec U16 - MFK OKD Karviná U16 0:1 (0:0)

Branka: 42. Kubiena

Sestava Karviné: Mušec - Pavlík, Seidler, Pavelka (70. Berešík), Budina (65. Stallmach) - Karkoschka (41. Kolek), Mareček, Putyera, Lichtblau (41. Ženíšek) - Kubiena, Řapek.

Trenér Roman West: „Již několik posledních utkání, nám vždy chyběli dva až čtyři klíčoví technicky vybavení fotbalisté. Nutno dodat, že obraz hry se tímto výrazně mění k horšímu. Ostatní hráči prostě nejsou schopni tyto fotbalisty nahradit. V posledních dvou zápasech to už bylo znát. Snažíme se být aktivní, roztáhneme hru pro kombinaci do prostoru a po špatné přihrávce či převzetí míče jde soupeř po nákopu za obranu sám do naší otevřené defenzivy. Třinečtí hráči toho využili hned pětkrát během prvního poločasu. Výborný výkon podal brankář Mušec, který nám dal naději na dobrý výsledek. Škoda jen, že i jeho forma není bez výkyvů. Do druhé půle jsme tak museli udělat několik změn. Střídání dvou hráčů a změna rozestavení i taktiky nakonec přinesla především uklidnění směrem dozadu a jedinou branku Kubieny za asistence Pavelky. Věřím, že náš výkon proti Baníku Ostrava bude daleko lepší."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo