Generální partner
Světlý režim
27. srpen 2013

O víkendu se žákům velmi dařilo!

Z šesti žákovských utkání jich hned pět skončilo výhrou jednoho z karvinských týmů. Střelnici si opět otevřela třináctka, která zdolala Uničov 15:0. Hodně cenných a výjimečných je pět branek Michala Kvapila z týmu U15 do sítě Hlučína. Ve fotogalerii fotky ze zápasu celku U12.

U15

FC Hlučín U15 - MFK OKD Karviná U15 0:6 (0:4)

Branky: 16., 23., 29., 55. a 68. Kvapil, 4. Macko

Sestava Karviné: Lipták - Hladík (45. Sembol), Greger, Feik, Szotkowski (36. Vrba) - Hejda (33. Kožusznik), Ptáček, Parchanský, Swaczyna - Macko - Kvapil.

Trenér Martin Špička: „V Hlučíně jsme chtěli odčinit nepovedený zápas z minulého týdne, což se podařilo herně i výsledkově. Ve hře byly vidět věci, které bychom si chtěli přenést i do dalších zápasů. S předvedenou hrou i přístupem hráčů jsem spokojený.“

U14

FC Hlučín U14 - MFK OKD Karviná U14 1:3 (1:1)

Branky Karviné: 13. Seriš, 37. Klimek, 55. Kudláček

Sestava Karviné: Kux (36. Skocz) - Mrózek (36. Šlachta), Kudláček, Klimek, Bielan (50. Madej) - Vlachovský, Seriš, Bystroň, Kaczmarczyk (45. Ostáš) - Soušek (60. Stawicki), Bijok (30. Brzóska).

Trenér Jan Laslop: „Po našem slabém výkonu to bylo vyloženě utrápené vítězství. Domácí se urputně bránili, někdy až daleko za hranici pravidel, na což doplatili Bijok s Bielanem zraněními. Naši hráči si nedokázali s hrou Hlučínských poradit. Z celého družstva tak zaslouží pochvalu jedině Kudláček a Klimek."

U13

MFK OKD Karviná U13 - SK Uničov U13 15:0 (4:0)

Branky: 18., 41., 43. a 54. Zach, 7., 31. a 55. Holzer, 17. a 37. Coufal, 25. a 44. Gráca, 35. a 51. Jurčák, 32. Kobza, 59. Brabec.

Sestava Karviné, I.sestava: Kunz - Štromp (31. Nový), Věčorek, Šenkýř - Coufal, Holzer, Kubiena - Kývala (31. Gráca). II.sestava: Rylko - Klepek (31. Brabec), Toroň, Mendlík - Kobza, Streit, Zach, Jurčák.

Trenér Lumír David: „Nedělní utkání jsme odehráli proti soupeři, který byl v minulých vzájemných zápasech nepříjemný. Zvláště svým stylem hry, kdy nám nakopávané míče a důrazná hra dělala problémy. Jelikož jsme o tomto věděli, tak jsme se na Uničov výborně připravili a kromě prvních patnácti minut, kdy jsme si nedali kvalitní přihrávku, můžu být s kolektivním výkonem všech kluků spokojen. V obranné fázi hry kluci posbírali všechny nakopávané míče, a když už se objevila v obraně menší chyba, v brance byli dnes opět skvělí VOJTA KUNZ a STANDA RYLKO. V útočné fázi jsme soupeře přehrávali jak individuálně, tak kombinačně. I přesto, že se v utkání objevovaly chyby a máme stále co zlepšovat, zaslouží všichni hráči opět velkou pochvalu."

U12

MFK OKD Karviná U12 - SK Uničov U12 8:4 (4:0)

Branky Karviné: 39., 47. a 50. Golasowski, 19. Corriero, 25. Kadliček, 25. Jurčák, 30. Stařičný, 35. Goj

Sestava Karviné, I.sestava: Drobek - Palička (31. Stařičný), Jurásek, Malý (31. Popov) - Valoch, Corriero, Michalidis N. (31. Adamus) - Kadliček. II.sestava: Lipták - Šebesta (31. Jurčák), Špirko, Müller - Stuchlik, Goj, Golasowski - Volný (31. Michalidis V.).

Trenér Zbyšek Gazda: „V úvodu utkání nás soupeř překvapil rychlým napadáním a důrazem v osobních soubojích. Naštěstí z vytvořených šancí neskóroval. Po čtvrthodině hry jsme si začali kombinační hrou vytvářet šance a hlavně byli úspěšnější v zakončení. Uničov byl nebezpečný a každou naši chybu trestal rychlým protiútokem na jehož konci vynikali naši gólmani. Pochvala všem za útočnou fázi, ale na obranné, kde to bylo horší, musíme neustále pracovat."

st. žáci B

MFK OKD Karviná st. žáci B - TJ Tošanovice 2:4 (1:2)

Branky Karviné: 1. Motyčka, 60. Kadlečík

Sestava Karviné: Marikovec (36. Egermajer) - Szafarczyk (36. Pindur), Kadlečík, Tannert, Kandaras (36. Franek), Zorychta, Ponča, Vrba, Alabán (38. Fic), Motyčka (50. Chybík), Mareš (40. Szczygiel).

Trenér Petr Špička: „V prvním poločase jsme dostali dvě branky, které by měl brankář chytit. Tyto góly se podepsali na celém utkání, protože po nich se družstvo už nedostalo zpět do hry. Musíme se zlepšit v obranné činnosti."

ml. žáci B

MFK OKD Karviná ml. žáci B - TJ Tošanovice 5:0 (1:0)

Branky: Szturc 2, Ernst, Kuljovský a Michailidis V. po 1

Sestava Karviné: Siuda, Müler, Szturc, Szczygiel P., Kuljovský, Ernst, Michailidis V., Michailidis N., Buzek, Gasior, Wiechec, Stanisz, Kravčík.

Trenér Petr Kendzior: „Ideální počasí, vynikající divácká atmosféra z táborů obou týmů a dobrý výkon hráčů. Tak bych zhodnotil první zápas sezony. Od začátku zápasu bylo vidět, že jsme posílili a kvalita našich hráčů se potvrdila."

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo