Generální partner
Světlý režim
6. březen 2014

Stále probíhá předprodej permanentek

Do druhého týdne se přehoupl předprodej permanentních vstupenek na jarní část Fotbalové národní ligy. Ty jsou k dostání na sekretariátu klubu, v Bowling baru na Kovoně nebo ve Sportbaru vedle tenisových kurtů v areálu Městského fotbalového stadionu v Karviné-Ráji.

Karvinští v jarních odvetách sehrají na domácím stadionu celkem sedm utkání. Postupně přivítají Frýdek-Místek, Vlašim, Bohemians Praha, Pardubice, Viktorii Žižkov, Táborsko a Varnsdorf. Permanentky budou opět rozděleny do dvou cenových kategorií. Na hlavní tribunu se bude permanentka prodávat za 300 Kč a na stání na ochozech za 180 Kč.

Samozřejmostí bude možnost zakoupení jednorázového vstupu na každý duel. Vstupenka na hlavní tribunu bude v pokladnách k dostání za 50 Kč a na stání o dvacet korun levněji, tedy za 30 Kč. Zlevněné vstupné bude k dispozici důchodcům, kteří za vstupenku na stání zaplatí pouhých 20 Kč. Ušetří rovněž zaměstnanci OKD. Po předložení příslušného dokladu obdrží lupen na tribunu za 25 Kč a na stání za pouhých 15 Kč. Ženy a děti (do 15 let) mají vstup mimo tribunu ZDARMA!

Všechny druhy permanentek lze zakoupit na sekretariátu klubu na Městském fotbalovém stadionu v Karviné-Ráji od pondělí do pátku v době od 8 do 16 hodin, ve čtvrtky jen do 14 hodin. Permanentky na stání je možné koupit také ve Sportbaru v Karviné-Ráji poblíž stadionu (naproti tenisovým kurtům) a v Bowling Baru na Kovoně v Karviné-Novém Městě.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo