Generální partner
Světlý režim
30. květen 2014

Středa patřila dohrávkám na třech frontách

Mladší dorostenci proti Slovácku (na fotkách kategorie U16), mladší žáci proti Třinci a B žáci na půdě petrovické Lokomotivy. Ve středu odpoledne byly na programu především dohrávky mistrovských utkání. Zastřílela si dvanáctka, která Třinec smetla 18:2.

U17

MFK OKD Karviná U17 - 1. FC Slovácko U17 2:3 (2:1)

Branky Karviné: 17. Putyera, 32. Řapek

Sestava Karviné: Mušec (41. Ciupa) - Pavlík, Večerka, Rulíšek, Rýznar - Putyera (50. Strnad), Blanik, Smrž (50. Němec), Kubiena - Pavelka, Řapek.

Hodnocení trenéra: „Odehráli jsme velmi dobré utkání, bohužel se špatným koncem pro nás. V prvním poločase jsme soupeře přehráli ve všech činnostech, vytvořili si spoustu šancí a dařila se nám kombinace. Po brankách Putyery a Řapka jsme se ujali vedení 2:0, ale neproměnění dalších šancí nás stálo zápas. Soupeř tři minuty před poločasem nejprve snížil na 2:1 a hned v úvodu druhého poločasu vyrovnal. Utkání mohl rozhodnout Němec, ale jeho hlavička těsně minul branku. Tři minuty před koncem Slovácko po naší chybě utkání rozhodlo."

U16

MFK OKD Karviná U16 - 1. FC Slovácko U16 2:2 (1:1)

Branky Karviné: 34. a 58. z pen. Berešík

Sestava Karviné: Ciupa - Michalidis (75. Poštulka), Štěrba (41. Štěrba), Formela, Swaczyna (41. Hejda, 75. Chloň) - Wenglorz, Jaworski (76. Růžička), Hujo, Berešík - Egri, Lingr.

Hodnocení trenéra: „V prvním poločase byla naše hra plná nepřesnosti a nedůrazu. Ve druhé půli jsme byli velice aktivní a vytvořili si herní převahu, kterou jsme zužitkovali brankou z penalty po faulu na Lingra. Soupeř vyrovnal po naší zbytečné chybě na pravé straně obrany, ale i přesto jsme mohli vyhrát. Bohužel David Egri sólo neproměnil."

U13

MFK OKD Karviná U13 - FK Fotbal Třinec U13 8:4 (5:2)

Branky Karviné: 13. a 45. Pisarek, 5. Holzer, 18. Věčorek, 21. Streit, 27. Holoubek, 45. Buzek, 56. Zielina

Sestava Karviné, I.sestava: Rylko - Gráca, Věčorek, Štromp (Kanafek) - Holoubek (Gajda), Holzer, Kobza - Pisarek. II.sestava: Novák - Brabec (Šenkýř), Toroň, Klepek - Zach, Streit, Kývala - Buzek (Zielina).

Hodnocení trenéra: „Proti nám nastoupil velice bojovně naladěný a tvrdě hrající soupeř, což nám ze začátku dělalo určité problémy. Přesto jsme měli po většinu utkání míč pod kontrolou, soupeř hrozil z rychlých brejků nebo po našich chybách. Bohužel nám se nedařilo tolik v zakončení, proto jsme vstřelili pouze osm branek. Kluky musím pochválit za velice dobrý a soustředěný výkon, i proti tak nepříjemně hrajícímu soupeři."

U12

MFK OKD Karviná U12 - FK Fotbal Třinec U12 18:2 (7:2)

Branky Karviné: 1., 5., 34. a 58. Corriero, 3., 41., 45. a 51. Goj, 1. a 4. Stuchlik, 11. a 23. Golasowski, 32. a 48. Popov, 39. Kadlíček, 44. Pastuszek, 48. Stařičný, 53. Adamus

Sestava Karviné, I.sestava: Lipták - Stařičný (Palička), Špirko, Dawid - Adamus, Corriero, Goj - Golasowski. II.sestava: Drobek - Pastuszek, Rychtařík, Popov (Lukáš) - Kadlíček, Stuchlik, Malý - Zych (Šebesta).

Hodnocení trenéra: „Zasloužené vítězství, o které se zasloužila pouze jedna skupina. I když soupeř nebyl nebezpečný, nebyli jsme schopni se prosadit i v druhé skupině. Fotbalově jsme byli lepší, škoda neproměněných šancí. Pochvalu si zaslouží pouze jedná skupina."

st.žáci B

TJ Lokomotiva Petrovice - MFK OKD Karviná st.žáci B 0:4 (0:4)

Branky: 8., 25. a 32. Kretek, 17. Soušek

Sestava Karviné: Lipták - Pindur, Kadlečík, Tannert, Szafarczyk, Stawicki, Sembol, Kretek, Wasniowski, Motyčka, Soušek. Střídali: Kandaras, Egermajer, Alabán, Szczygiel, Meisner, Varšo, Jurczok.

Hodnocení trenéra: „Super hra, kluci konečně plnili všechno, co jsme si řekli před zápasem. Domácí si nevypracovali žádnou šanci. Zápas mohl skončit i vyšším skóre, ale to by Motyčka musel proměnit penaltu a navíc jsme šli třikrát sami branku."

ml.žáci B

TJ Lokomotiva Petrovice - MFK OKD Karviná ml.žáci B 6:1 (0:1)

Branka Karviné: Michalidis

Sestava Karviné: Ferenc - Siuda, Buzek, Kuljovský, Szczygiel, Gasior, Pavlát, Kravčík, Václavík, Mec,Šarkány, Michailidis, Ernst, Barsa.

Hodnocení trenéra: „V oslabené sestavě, ale s odhodláním nastoupili naši kluci proti favoritovi. Vynikající výkon brankáře Ference s celou obranou vedlo k tomu, že jsme první poločas vyhráli. Bohužel ve druhé půli se rozehrála a rozstřílela hvězda domácího družstva Lalik, který dal 6 branek, a tím určil výsledek zápasu."

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo