Generální partner
Světlý režim
11. srpen 2014

Za čtrnáct minut měl Skwarczek po premiéře

Hororová premiéra v karvinském dresu se nakonec pro středního záložníka Michala Skwarczka změnila v úlevu. Nová akvizice z Jablonce se totiž nechala v Třinci po čtvrthodině vyloučit. Před koncem první půle jej však následoval i domácí hráč, což bylo rozhodující.

Trošku kuriózní úvod v novém angažmá, že? Co na to říkáte?

Pro mě docela smutné. Strašně jsem se na zápas těšil, užíval jsem si ho. Bohužel do toho zákroku, který předcházel vyloučení, jsem jít musel. Pro mě smůla, že tam byl domácí hráč dřív.

Překvapil vás rozhodčí Houdek, když bez váhání sáhl do kapsy pro červenou kartu?

No nemyslím si, že to bylo úplně na červenou. Přeci jen se jednalo o faul uprostřed hřiště. Bohužel stalo se a nyní mě asi bude čekat nedobrovolná pauza.

Jak jste snášel už v civilu dalších pětasedmdesát minut hry?

Špatně, nic příjemného to nebylo. Vysvobozením pro mě bylo vyloučení domácího hráče krátce před přestávkou. V tom okamžiku jsem si říkal, že bychom ten zápas mohli zvládnout. Po gólu Luba Urgely na 2:1 jsem už věřil, že to udržíme a odvezeme si tři body.

Do Karviné jste přišel z Jablonce, respektive z jeho juniorského týmu. Vaším cílem asi bude to, abyste se pokusil dostat do základní sestavy nebo aspoň sbírat pravidelně minuty. Paradoxně z toho nyní kvůli disciplinárnímu trestu sejde. To musí mrzet, ne?

No bohužel. Přišel jsem sbírat zkušenosti a dopadlo to takhle. Snad mi trenér Weber dá po uplynutí trestu další příležitost.

V Jablonci jste nakoukl do prvního mužstva, ale po mohutném letním posilování asi neexistovala příliš velká šance, že byste nabíral pravidelnou herní praxi, že?

Máte úplnou pravdu. Především na můj post přišlo několik hráčů, bylo nás tam asi šest a hrát můžou jen dva. Proto jsem byl rád, že přišla nabídka z Karviné. Hned jsem ji přijal.

Jak dlouho jste vůbec v Jablonci působil? Pokud se nemýlím, tak pocházíte odsud z blízkého okolí. Je to pravda?

Ano, jsem z Ostravy a působil jsem v Hlučíně, odkud jsem před dvěma lety šel do Jablonce.

Těšil jste se domů?

No těšil, ale největší radost z toho měla mamka, že mě má zase doma (úsměv). Takže uvidíme, jak dlouho tady vydržím.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo