Generální partner
Světlý režim
24. září 2014

Žákům se dařilo, neuspěla pouze čtrnáctka

O víkendu čekaly na žákovské kategorie zápasy proti Vítkovicím, Valašskému Meziříčí a Dolní Lutyni. Podívejte se na výsledky a hodnocení jednotlivých utkání.

U15

MFK Vítkovice U15 – MFK OKD Karviná U15 1:1 (1:1)

Branka Karviné: 35. Kaczmarczyk

Sestava Karviné: Kux - Kretek, Bystroň, Kudláček, Kaczmarczyk - Vlachovský, Pavlík (51. Bielan), Klimek, Skarka (36. Brzóska, 65. Rybka) - Bijok (65. Ostáš) - Szotkowski.

Trenér Jan Laslop: „Ve Vítkovicích jsme k dalšímu regionálnímu derby nastoupili konečně na přírodním trávníku, který domácí využívají od letošního roku. To však byla pouze jediná změna, oproti všem minulým zápasům s tímto soupeřem. K vidění bylo opět velice vyrovnané utkání, kde převyšovala především bojovnost obou týmů nad fotbalovostí. V 1. poločase se domácí dostali do vedení po opakovaném nedůrazu naší obrany. Vyrovnání přišlo těsně před poločasovým hvizdem po výborně zahrané standardní situaci Kaczmarczykem. Druhý poločas se odehrával především mezi oběma šestnáctkami. Jedinou šanci domácích zlikvidoval svým zákrokem spolehlivý brankář Kux. Našim hráčům chyběla hlavně přesná finální přihrávka, kterou by se dostali do šancí, a proto zápas skončil zaslouženou remízou. Ostatně tak, jako poslední 3 vzájemné zápasy s tímto soupeřem."

U14

MFK Vítkovice U14 – MFK OKD Karviná U14 1:0

U13

MFK OKD Karviná U13 – TJ Valašské Meziříčí U13 7:5 (4:3)

Branky Karviné: Corriero 4, Zych, Malý a Golasowski 1

Sestava Karviné, I.sestava: Herdzina - Volný, Müller, Adamus (Stařičný) - Pastušek (Drobek), Stuchlík, Goj - Zych. II.sestava: Josiek - Palička (Lukáš), Rychtařík, Malý - Popov, Corriero, Michailidis - Golasowski.

Trenér Zbyšek Gazda: „V hodnocení tohoto utkání musím nejprve vyzdvihnout výkon soupeře, který odehrál celé utkání bez vystřídání. Většinu zápasu se hrálo nahoru dolů ve slušném tempu, se spoustou šanci na obou stranách. Opět byla úspěšnější naše jedna skupina, která vyhrála 6:0. Druhá neuspěla a prohrála 1:5. Pochvalu si zaslouží ti, kteří odevzdali maximum."

U12

MFK OKD Karviná U12 – TJ Valašské Meziříčí U12 18:2 (8:1)

Branky Karviné: Molitorisz 4, Jurásek, Ondruch a Szkuta po 3, Volný 2, Jurčák, Rohal a Pindur po 1

Sestava Karviné, I.sestava: Kadlíček - Koudela, Klváček, Fukala (Ondračka) - Kvapil, Jurčák, Rohal - Pindur. II.sestava: Bogár - Švec, Jurásek, Krajčík (Ondruch) - Molitorisz, Volný, Motyčka - Szkuta.

Trenér Daniel Osička: „S výsledkem utkání by se dalo říci, že jsme spokojeni, ale u této kategorie není výsledek důležitý. Nespokojenost lze vyjádřit s předvedenou hrou, ale to jen z části. Jedna polovička svého soupeře jasně přehrávala a nebýt zbytečných ztrát míče a chyb v obsazovaní soupeře, tak by se soupeř nedostal k ohrožení naší branky. Horší je to s druhou polovičkou, kdy těchto chybiček naší hráči nastřádali více a s celkově slabším soupeřem se v utkání trápili. Někteří naši kluci by si měli uvědomit, že bez poctivé práce v tréninku, kterou poté mohou využít v samotném utkání, to nepůjde. Navíc si chlapci mohli vyzkoušet v průběhu druhého poločase, jaké je to hrát za vytrvalého a nepříjemného deště."

St.žáci B

MFK OKD Karviná st.žáci B – TJ Sokol Dolní Lutyně 4:0 (3:0)

Branky: 10. Zielina, 31. Urban, 33. Mareš, 52. Waśniowski

Sestava Karviné: Novák - Brabec, Tannert, Szturc, Szczygiel, Kubiena, Varšo, Waśniowski, Kuljovský, Alabán, Zielina. Střídali: Urban, Ernst, Mareš, Meisner, Wiechec, Kardoš, Marikovec.

Trenér Petr Špička: „Zápas se odehrával na jednu branku. Tím, že nás soupeř moc neprověřil, tak si zahráli všichni hráči. Bohužel jsme opět zahazovali tutové šance."

ml.žáci B

MFK OKD Karviná ml.žáci B – TJ Sokol Dolní Lutyně 15:0 (8:0)

Branky: Pavlát 7, Lipták 5, Michailidis N. 2, Kravčík

Sestava Karviné: Siuda, Lipták, Konesz, Truhlář, Mec, Kravčík, Pavlát, Michailidis N., Szkuta, Holiš, Ferenc.

Trenér Petr Kendzior: „Jak už napovídá výsledek zápasu, hra byla jednoznačně na straně našich hráčů. Ke vší úctě k soupeři - není co hodnotit. Výsledek bych nějak nepřeceňoval, přijdou těžší a důležitější zápasy."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905