Generální partner
Světlý režim
24. září 2009

Offline rozhovor s Marcinem Pontusem.

Do poloviny minulého týdne jste měli možnost položit otázky Marcinu Pontusovi. Vaše dotazy jsme mu předali a zde máte možnost si přečíst jeho odpovědi.

Mfkkarvina: Ahoj. Jak se ti líbí v Karviné? A máš v týmu nějakého velkého kamaráda?
W Karvinie bardzo mi się podoba, miasto jest ladne, a duzym plusem rowniez jest to, ze mam bardzo blisko do domu. W druzynie jest dobra atmosfera. A dobrze dogaduje sie mi z Tchamim.

Hejty: Co tě přiválo do Karviné? Jaké zkušenosti sis přinesl ze Španělska a Kypru?
Latem mialem kilka propozycji, moglem wrocic na Cypr lub grac w Polsce. Lecz rozpoczalem przygotowania do sezonu z MFK. Juz po kilku sparingach trener zadecydowal, ze przydam sie druzynie.

Radek Závodný: Ahoj. Jsem věrný fanda MFK OKD Karviná a rád bych se tě na něco zeptal. Co říkáš na karvinské fandy? Myslíš, že má Karviná šanci postoupit do Gambrinus ligy?
Kibice zawsze fajnie dopinguja, stwarzaja bardzo dobra afmosfere, mobilizujac nas do jak najlepszej gry. Jezeli chodzi o awans, to wszystko w pilce noznej jest mozliwe.

Magic: Jak panu sie podoba w Karwinie? Ja tez jestem zawodnikiem tego klubu od poltora roku i nie narzekam... Jest tu jakis poziom... Mam 15 lat i wiaze z tym klubem pzryszlosc... Powodzenia i pozdrawiam.
Podoba mi sie, ze klub pod wzgledem organizacyjnym jest dobrze przygotowany. Bardzo dobra jest baza treningowa oraz duza wage przykladana jest do pracy z mlodzieza. Uwazam ze wszystko idzie w dobrym kierunku rozwoju klubu, dopelnieniem bedzie Gambrinus Liga. Mysle, ze bedzie tylko kwestia czasu.

Honza: Bydlíš v Karviné, nebo dojíždíš z Polska? A jak to zatím vidíš se svou situací v našem klubu, když střídáš jen na posledních 20 minut?
Mieszkam u siebie w domu, do granicy z Karviny jest bardzo blisko. Wiec jestem w dogodnej sytuacji, bo nie musze szukac nowego mieszkania. Jestem ambitny i chce grac jak najwiecej. Natomiast trener decyduje kogo wystawia do skladu. Ja sie staram walczyc na treningach i pokazywac z jak najlepszej strony.

Zuzka: Cześć Marcin, jak Ci się powodzi? Czy można Cię spotkać również gdzie indziej w Karwinie, albo tylko na boisku?
Praktycznie codziennie jestem w Karwinie, natomiast po treningach robie zakupy w Tesco i wracam do domu.

Ne: Co říkáš na fanoušky a na návštěvnost?
Bardzo dobrze gra nam sie u siebie, poniewaz mamy fajnych kibicow. W II. lidze kibicuje nam chyba najwieksza ilosc fanow.

Maro: Jak trávíš svůj volný čas?
Studuje na Uniwersytecie w Opolu. Lubie uczyc sie jezykow, szczegolnie hiszpanskiego.

Eve: Jak se ti líbí hrát za karvinské Béčko?
Mam ambicje grac najwiecej w pierwszej druzynie. Natomiast gdy gram za Becko, staram sie pomoc chlopaka i zawsze strzelic kilka bramek.

Marty 10: Co se stalo, že v přípravě jsi nejlepší střelec a teď v lize se ti moc nedaří?
Jak bede gral, to bede strzelal.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905