Generální partner
Světlý režim
16. duben 2015

MLÁDEŽ: Vložená kola přinesla tři výhry!

V úterý a ve středu měli na programu zápasy dle plánu mladší dorostenci a mladší žáci. Šestnáctka si poradila se Zlínem a mladší žáci vyhráli přesvědčivě ve Valmezu. Naopak se nedaří sedmnáctce, která na jaře ještě nevyhrála – tentokrát podlehla Zlínu 0:2.

U17

MFK OKD Karviná U17 – FC Fastav Zlín U17 0:2 (0:1)

Sestava Karviné: Příleský (41. Ciupa) - Michalidis, Štěrba, Dostál, Hujo - Kondziolka, Ambrosiewicz, Jaworski, Berešík - Římánek, Egri.

Trenér Petr Mašlej: „V utkání jsme byli aktivnějším týmem, ale doplatili jsme na individuální chyby jednotlivců."

U16

MFK OKD Karviná U16 – FC Fastav Zlín U16 3:1 (3:0)

Branky Karviné: 32. a 39. Hruška, 23. Hejda

Sestava Karviné: Lipták - Hejda, Gančarčík, Feik, Swaczyna - Borkala, Kožusznik, Macko, Botur (45. Kaczmarczyk) - Kvapil (65. Seriš), Hruška.

Trenér Petr Gibala: „Vytoužené vítězství, jelikož jsme měli za cíl jedno ze dvou po sobě jdoucích utkáních proti Zlínu zvládnout za tři body. První poločas byl velice slušný a především jsme v něm byli produktivní, což dokumentují dva góly Hrušky a jeden Hejdy. Nějakým způsobem jsme se snažili eliminovat individuální chyby, které nás pronásledují v takřka každém zápase. Ve druhém poločase jsme měli dost šancí, ale nedotáhli jsme je do zdárného konce i díky zlínským hráčům. Poté co hosté snížili, tak začali kousat i například ze standardních situací. Ale všechny jejich šance jsme stihli včas uhasit a dovedli utkání do vítězného konce.“

U13

TJ Valašské Meziříčí U13 – MFK OKD Karviná U13 1:8 (0:3)

Branky Karviné: Zych 2, Golasowski, Pastušek, Michalidis, Rychtařík, Goj a Přichystal 1

Sestava Karviné, I.sestava: Herdzina - Volný, Čopík, Malý (Palička) - Adamus (Stařičný), Přichystal, Popov - Pastušek. II.sestava: Drobek - Valoch (Müller), Rychtařík, Dawid - Goj, Stuchlík (Špirko), Michailidis (Golasowski) - Zych.

U12

TJ Valašské Meziříčí U12 – MFK OKD Karviná U12 5:21 (2:11)

Branky Karviné: Jurášek a Kadlíček po 6, Volný 3, Iwanuszek, Kolář, Švec, Klváček, Jurčák, Pindur 1

Sestava Karviné, I.sestava: Kolář (Szkuta) - Koudela, Fukala, Szczygiel - Iwanuszek (Švec), Klváček, Motyčka - Kadlíček. II.sestava: Bogár - Kanclerz (Krajčík), Kvapil (Ondračka), Rohal - Jurásek, Jurčák, Pindur - Volný.

Trenér Daniel Osička: „Zápas byl podobný tomu nedělnímu s Uničovem. Rozdíl byl pouze v tom, že jsme se dopustili více individuálních chyb v defenzivní činnosti, za což nás soupeř potrestal pěti góly. Navíc jsme nedokázali proměnit některé i ty nejvyloženější brankové příležitosti, ale na druhou stranu se kluci do nich jednoduše dovedli dostat. Ale když to zhodnotíme celkově s ohledem na to, že se chlapci stále učí "předmětu" jménem fotbal, tak musíme být spokojeni a kluky za dosavadní přístup k utkáním pochválit. Lze už u nich v některých situacích vysledovat určité pozitivní automatismy."

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo