Generální partner
Světlý režim
27. květen 2015

Žákovský víkend: Prohry ve Zlíně, výhry s Opavou

Starší žáci nula bodů, mladší plný počet šesti bodů a B žáci čtyři body. V dalších zápasech této sezóny hrála žákovská družstva ve Zlíně, doma s Opavou a Tošanovicemi.

U15

FC Fastav Zlín U15 – MFK OKD Karviná U15 2:0 (1:0)

Sestava Karviné: Žebrák - Mrózek (62. Kretek), Gandzel, Klimek, Kaczmarczyk (36 Streit) - Pavlík - Vlachovský, Seriš, Bijok, Bielan (55. Ostáš) - Brzóska (36. Harok).

Trenér Petr Chloň: „Domácí hráči byli v průběhu zápasu sice aktivnější, lépe kombinovali, ale do gólových šancí se nedostávali. Obě branky mám bohužel vstřelili po individuálních chybách našich hráčů v obranné činnosti. My jsme se mohli dostat zpět do zápasu v průběhu druhé půle, ale naši gólovou šanci domácí brankář skvěle zlikvidoval a domácí si už dvoubrankové vedení až do konce pohlídali."

U14

FC Fastav Zlín U14 – MFK OKD Karviná U14 5:0 (2:0)

Sestava Karviné: Kunz (40. Rylko) - Toroň, Věčorek, Gráca, Štrom (36. Holoubek) - Kobza (55. Szturz), Dohnal, Klepek, Zach (36. Streit) - Buzek, Pisarek.

Trenér Luboš Hubáček: „Malá aktivita našich hráčů po celý průběh zápasu. Do dvacáté minuty jsme prohrávali o dva góly. Další tři přidal Zlín po přestávce."

U13

MFK OKD Karviná U13 – SFC Opava U13 8:5 (2:3)

Branky Karviné: Goj 2, Pastušek, Dawid, Valoch, Lukáš, Golasowski a Herdzina 1

Sestava Karviné, I.sestava: Herdzina - Volný, Špirko, Stařičný (Adamus) - Valoch (Lukáš), Přichystal, Popov - Pastušek. II.sestava: Drobek - Dawid, Müller (Čopík), Palička (Gredka) - Goj, Rychtařík, Michailidis - Golasowski.

Trenér Zbyšek Gazda: „Vyrovnané utkání s kvalitním soupeřem jsme zvládli, ale až zlepšeným výkonem ve druhé polovině zápasu. Byli jsme moc namlsaní z předchozích zápasů a mysleli si, že bez patřičného nasazení a bojovnosti se soupeř porazí sám. Pochvala jen některým a pouze za druhý poločas."

U12

MFK OKD Karviná U12 – SFC Opava U12 13:8 (8:4)

Branky Karviné: Jurásek 5, Molitorisz 3, vlastní 2, Jurčák, Ondračka a Kanclerz 1

Sestava Karviné, I.sestava: Bogár - Volný, Fukala, Krajčík - Kanclerz, Jurčák, Motyčka - Molitorisz. II.sestava: Kolář - Szczygiel, Kvapil, Szkuta - Ondračka (Švec), Kanclerz, Rohal - Jurásek.

Trenér Daniel Osička: „Dramatické a napínavé utkání, k jehož vysoké úrovní kvality přispěl vynikající a silný soupeř, který se prezentoval výborným výkonem a snažil se prosadit po herní stránce. Utkání nepostrádalo atraktivnost, bojovnost, dramatičnost a v neposlední řadě krásné fotbalové momenty na obou stranách. My jsme opět museli v utkání řešit nedostatek hráčů a utkání odehrát pouze s jediným střídajícím hráčem. Tudíž se opět do pole musel postavit brankář Dan Szkuta a znovu ukázal, že je nejen dobrým brankářem, ale také platným hráčem do pole. Kluky musíme za výkon, bojovnost a odhodlání pochválit a zároveň poděkovat za to, že celé utkání zvládli takřka bez střídání s tak kvalitním soupeřem. Doufejme, že na svůj výkon naváží v dalších zápasech - s Baníkem Ostrava, Frýdkem-Místkem, Bílovcem a Přerovem."

St.žáci B

MFK OKD Karviná st.žáci B – TJ Tošanovice 5:1 (4:0)

Branky Karviné: 13., 26. a 29. Buzek, 8. Klepek, 63. Václavík

Sestava Karviné: Marikovec - Ernst, Tannert, Mareš, Barsa, Kretek, Klepek, Ostáš-Kuljovský, Szturz, Buzek. Střídali: Urban, Wašniowski, Meisner, Szczygiel P., Vaclavík.

Ml.žáci B

MFK OKD Karviná ml.žáci B – TJ Tošanovice 2:2 (2:1)

Branky Karviné: Michailidis, Konesz

Sestava Karviné: Ferenc - Holiš, Szkuta, Szotek, Siuda, Mec, Konesz, Lipták, Molčán, Pavlát, Matuszek.

Trenér Petr Kendzior: „V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší. Klidně jsme mohli vést i vyšším rozdílem. Po sporné penaltě se hostující tým dostal do zápasu. Druhý gól hostů - opět z penalty - rozhodl o dělbě bodů. Škoda, že nám rozhodčí neuznali třetí gól kvůli údajnému ofsajdu."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo