Generální partner
Světlý režim
4. říjen 2009

Béčko na vítězné vlně. MFK OKD Karviná B – Sokol Hrádek 4:1

Série vítězství karvinského béčka pokračuje. Nyní to odnesl Sokol Hrádek, který inkasoval čtyři branky a sám vstřelil pouze jedinou.
MFK Karviná B
neděle 4.10.2009
4:1
(2:0)

Diváci: 0
Hrádek
Hájek – Blaha, Novák, Pustay, Zielonka – Kubiena, Tchami (Němec), Juroszek (Šuga), Lukosz – Kratka, Medjedovic (Krejčí)
Branky MFK OKD Karviná: 34. Medjedovic, 35. Juroszek, 48. Lukosz, 71 Kratka

Komentář

Předlouhých třicet čtyři minut museli diváci čekat na první gól zápasu. Právě v této minutě se trefila nová posila MFK OKD Karviná Dino Medjedovic. Ten využil přihrávku za obranu a jeho tvrdou střelu dokázal hostující brankář pouze tečovat do své brány – 1:0.

Uběhla sotva minuta a karvinští se radovali podruhé. Filip Juroszek napřáhl z hranice dvaceti dvou metrů a dělovka vymetla pravou šibenici – 2:0.

Po změně stran se znova prosadil domácí tým. Ve 48. minutě se nedohodli zadáci Hrádku, jejich zaváhání využil Lukosz a podél brankáře zvyšoval na – 3:0.

V 69. minutě mohlo být sníženo. Po faulu na útočníka Sokolu Hrádek odpískal hlavní arbitr pokutový kop. Jenomže Hájek svým pohybem rozhodil exekutora penalty a ten napálil míč do břevna, od kterého se odrazil zpátky do hřiště.

O dvě minuty později se vlnila síť. A opět za hostujícím gólmanem. Nejprve si se zadákem pohrál Kratka a ze šestnácti metrů obstřelil brankáře – 4:0.

Závěrečná branka zápasu přišla pět minut před koncem. Špatně postavený rozhodčí odpískal druhý pokutový kop pro hosty, přestože faul se udál metr před šestnáctkou. Z něho se již hosté nemýlili a upravili stav na – 4:1.

V 9. kole se náš rezervní tým představí na hřišti Nýdku. Utkání se odehraje v neděli 11. října od 15:30 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo