Generální partner
Světlý režim
10. březen 2016

Autobusový zájezd na derby do Opavy!

Městský fotbalový klub Karviná vypravuje jeden autobus na důležitý zápas do Opavy, který se uskuteční v pátek 18. března od 18 hodin. Cena zájezdu je 60 Kč, vstupenka ve stejné hodnotě bude k dostání na pokladně v opavských Městských sadech.

Tradiční slezské derby je vždy očekávanou záležitostí. Stejně tomu bude i příští týden. Opavští se nacházejí ve středu tabulky, Karviná hraje o postup! Dá se tak očekávat kvalitní fotbal s výbornou kulisou. A protože fandové MFK OKD vážili cestu i do 400 kilometrů vzdálené Prahy na premiérové utkání jarní části s Vyšehradem, nebude pro ně určitě problém dorazit doslova „za humny“ – navíc v rámci organizovaného zájezdu.

Cena zájezdu je 60 Kč a je v něm zahrnuta pouze doprava (Karviná – Opava – Karviná). Vstupenka na utkání bude k dostání na pokladně u sektoru hostů v ceně 60 Kč. Autobus bude přistaven v den utkání v 15:45 hodin na parkovišti SC Kovona (před Bowling barem), odkud bude po pár minutách s přihlášenými fanoušky odjíždět!

Zájemci se mohou hlásit třemi způsoby - a) na e-mailu redakce@mfkkarvina.cz, b) na telefonním čísle 734 225 346, c) osobně na sobotním utkání s Frýdkem-Místkem (před zápasem a během přestávky) u moderátora zápasu, který má svou pozici u vstupu na hlavní tribunu. 

Počet míst je omezen, proto neotálejte! 

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo