Generální partner
Světlý režim
6. listopad 2009

Karviná touží po výhře

Necelých osmačtyřicet hodin schází do výkopu hornicko – hutnického derby. Oba týmy se na toto střetnutí svědomitě připravují a svorně tvrdí, že chtějí bodovat.

„Čeká nás klasické derby, s Karvinou to jsou vždycky těžké zápasy. Karviná má dobrý mančaft, je zkušený a dovede zabojovat. Hraje doma, proto na nás vletí a bude se snažit rozhodnout. Nesmíme se soupeře zaleknout a nejet k němu s poraženeckou náladou. Je to derby, které může skončit jakkoliv. Pojedeme tam neprohrát, snad nějaký bod uděláme,“ vyjádřil se pro frýdecký deník záložník Třince Miroslav Ceplák.

„Třinec hraje dobrý fotbal. Trenéra Jirku Nečka znám z Olomouce, a vím, že má stejné nároky na hráče jako já. Bude to o tom, kdo dá první gól a kdo udělá méně chyb. Navíc se bude hrát na těžkém terénu. Od minulé sezóny se jejich kádr podstatně nezměnil. Mají velice silnou ofenzívu a skvěle zahrávají standartní situace, které si budeme muset pohlídat. Sám jsem zvědavý, v jaké sestavě nastoupí, protože v posledním zápase nehráli v kompletním složení,“ vyjádřil se před derby trenér MFK OKD Karviná Leoš Kalvoda.

„Bude to velice těžké utkání. Chystá se tu dost fanoušků Třince, takže by měla být dobrá atmosféra. My se musíme na tento důležitý zápas pořádně připravit. Nezbývá nám nic jiného, než napravit předchozí nepodařené výsledky výhrou,“ odpověděl Vlado Milosavljev.

„Máme katastrofickou sérii. Z posledních čtyř utkání máme jenom jednu výhru a tři prohry. Proto musíme bezpodmínečně vyhrát. V posledním podzimním kole totiž zajíždíme do Hradce Králové, který je opravdu velice dobrý. Ale já věřím, že nás naši skvělí fanoušci doženou k třem bodům,“ řekl Hervé Tchami.

A jakým výsledkem utkání skončí? „Tipuji 3:1. Góly vstřelí Mišinský, Opic. A pokud budu mít štěstí jak na jaře, tak se může stát, že dám taky branku,“ směje se autor nejrychlejšího gólu ve druhé lize Vlado Milosavljev.

O tom, že body nakonec zůstanou doma, nepochybuje ani Hervé Tchami. „Můj osobní tip je 2:0. A je úplně jedno, kdo vstřelí branky.“

Hornicko – hutnické derby se odehraje v neděli 8. listopadu od 14:00 hodin. Toto střetnutí můžete sledovat v on – line přenosu na http://onlajny.cz/detail.php?id=5472&hra=fotbal

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo