Generální partner
Světlý režim
9. leden 2017

Radek Voltr: Bylo to těžké rozhodování

Dalo se to tak trochu očekávat a nakonec se to i stalo. Ofenzivní univerzál, který v Karviné na podzim hostoval ze Slavie Praha, ve Slezsku skončil a nově bude oblékat dres Liberce. Nováčkovi věští záchranu v lize i proto, že se podle něj dělá fotbal v Karviné dobře.
Radku, strávil jste v Karviné půl roku, jaký byl z vašeho pohledu?
Jako na houpačce. Se začátkem soutěže jsem byl relativně spokojený, poté přišlo nepříjemné zranění, které mě trochu přibrzdilo. Pak mi chvíli trvalo, než jsem se dal úplně zdravotně dohromady. Pak už to ale bylo dobré a myslím si, že můžu říct, že angažmá v Karviné pro mě bylo pozitivní.

A jaký byl podzim celkově?
Myslím si, že nad očekávání. Samozřejmě některé zápasy se nepovedly. Ale myslím, že jsme uhráli velice slušný počet bodů a můžeme být s podzimem spokojení.

Do podvědomí nejen karvinských fanoušků jste se zapsal minimálně dvakrát a to moc hezky - gólem z 12. sekundy v Jablonci a krásnými nůžkami v Hradci Králové. Vnímáte to podobně?
Samozřejmě jsem rád, že oba góly jsou něčím specifické. Někdy to tak ve fotbale prostě je. Já osobně si to určitě budu pamatovat. Rychlejší gól už asi nikdy nedám (smích). A nůžky? To bude taky těžké zopakovat.




Bylo to těžké rozhodování, zda zůstat nebo jít jinam? Proč jste si nakonec vybral Liberec?
Těžké to bylo. V Karviné se sešel velice dobrý tým, od vedení až po kabinu a myslím, že se tady fotbal dělá dobře. Ovšem Liberec je pro mě veliká výzva, je to tradiční klub, který se v posledních letech stále objevuje v evropských pohárech. Jsem rád, že se stanu jeho součástí. 

Jak budete na Karvinou vzpomínat a myslíte si, že dnes už vaši bývalí spoluhráči ligu zachrání?
Budu vzpomínat jedině v dobrém. Jak už jsem řekl, parta tady byla super, vše fungovalo tak jak má a všichni tahali za jeden provaz. S klukama určitě zůstanu i nadále v kontaktu a budu je sledovat. Jsem přesvědčený, že letošní sezóna se bez větších problémů zachrání. Je tady dostatečně silný a zkušený tým. 
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo