Generální partner
Světlý režim
29. leden 2017

Karvinští odcestovali do Turecka

Poprvé v klubové historii proběhne soustředění s využitím letecké přepravy. Karvinský tým se v neděli krátce po poledni vydal na cestu do Vídně, odkud mu v sedm večer letí letadlo směr turecká Antalya.
Příštích jedenáct dnů stráví hráči a realizační tým na tureckém pobřeží Středozemního moře. Ovšem pozor, nikdo se nejede rekreovat! Na svěřence Jozefa Webera čeká tvrdý dril. „Každý den dvoufázové tréninky proložené třemi zápasy. Pouze jedno odpoledne budou mít kluci volno, které budou moci strávit jen a jen podle sebe,“ upozornil šéf lavičky s tím, že žádné „lážo plážo“ to v Turecku rozhodně nebude.

Rozdíl oproti domácím podmínkám bude v tom, že na jarní část ligy se Karvinští budou připravovat na kvalitním přírodním terénu. „Půjde o náročné herní tréninky pěkně s míčem. Budeme dolaďovat věci, které se nám na podzim dařili, ale samozřejmě se zaměříme i na ty méně úspěšné - tedy zlepšení mezihry a nácvik ofenzivní a defenzivní činnosti. Ta byla až do středečního zápasu s Baníkem celkem v pořádku,“ nastínil Weber. 

Výprava čítá dvaadvacet fotbalistů včetně tří gólmanů, s týmem necestují pouze zranění Mihailo Jovanović s Tomášem Oklešťkem a Ondřej Lingr, který si bude plnit reprezentační povinnosti v národním týmu do 19 let. Naopak na palubě letadla nebudou chybět čerstvé tváře Jan Kalabiška a Tomáš Wágner.

V plánu jsou tři přípravná utkání, prozatím jsou potvrzeny zápasy s Vorsklou Poltava (1.2.) a Jagiellonií Bialystok (4.2). „S těmito soupeři jsem moc spokojený. Co se týče třetího zápasu, tak toužím po soupeři z východu Evropy, tedy buď z Ruska, nebo Ukrajiny. Škoda, že nedopadl přípravný duel s Dněpropetrovskem,“ zalitoval trochu Jozef Weber.

Pokud vás zajímá, v jakém hotelu bude karvinská výprava bydlet, podívejte se ZDE - Wind of Lara Hotel & Spa *****

Seznam hráčů, kteří cestují na soustředění:

Brankáři: Jan Laštůvka, Branislav Pindroch, Martin Pastornický
Obránci: Pavel Košťál, Jan Hošek, Patrik Dressler, Jan Vondra, Libor Holík, Radim Plesník
Záložníci: Lukáš Budínský, Pavel Eismann, Jan Moravec, Jan Šisler, Erik Puchel, Marek Janečka, Petr Galuška, Lukáš Duda, Vojtěch Smrž, Jan Kalabiška
Útočníci: Pavol Jurčo, Filip Panák, Tomáš Wágner
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo