Generální partner
Světlý režim
30. leden 2017

Vše podle plánu, tým má za sebou první den

První tréninkový den mají karvinští fotbalisté zdárně za sebou. Teplota kolem patnácti stupňů, travnaté hřiště sedm minut jízdy od hotelu a kompletní servis - všechno klape!

Bezproblémový let, kolem jedné hodiny ranní v posteli a ráno po snídani hurá hned na trénink. To byly ve zkratce první hodiny v Turecku. „Všechno probíhá bez problémů, máme za sebou úvodní dvě tréninkové jednotky na travnatém hřišti vzdáleném od hotelu zhruba jako Kovonu od Jäklu u nás v Karviné,“ hlásil trenér Jozef Weber. Navíc jej potěšilo, že se do tréninku zapojil konečně také stoper Pavel Košťál.

Celý tým si na přírodním pažitu s chutí zatrénoval, umělé trávy už bylo dost. „Kluci si na to budou chvíli zvykat, únava se dostaví za dva tři dny,“ usmál se hlavní kouč MFK Karviná. „Jsou tady tři hřiště vedle sebe. Oba pondělní tréninky jsme si užili. Jsme na přírodní trávě a o to jde,“ přidal se defenzivní štít Jan Šisler.

Travnaté hřiště údajně není v top kondici, ale na druhou je první měsíc kalendářního roku. „Vůbec to nevadí. Ty podmínky tady a doma jsou pochopitelně neporovnatelné. Jsme moc spokojení. Navíc během dvou tří dnů by měla odjet jiná mužstva, takže se dostaneme i na další hřiště,“ podotkl Weber a kvituje zázemí hotelu včetně ubytování a stravy. Aby ne, když Turecko je vyhlášená lokalita pro soustředění sportovců různých zaměření. „Přesně tak. Turci ví, co je potřeba. Jídlo je výborné, celkově je o nás postaráno na výbornou,“ chválí. Karvinští obývají čtvrté patro hotelu Wind of Lara Hotel & Spa *****

V úterý jsou na programu další dva tréninky a ve středu v 15:30 místního času (13:30 SEČ) první duel proti ukrajinskému týmu Vorskla Poltava.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo