Generální partner
Světlý režim
4. prosinec 2009

Karviná v přípravě podlehla juniorce Baníku.

V silně kombinované sestavě nastoupili hráči MFK OKD Karviná k přípravnému zápasu s juniorkou Baníku. Domácí se rychle ujali vedení, které nakonec neudrželi. Baníkovci o svém vítězství rozhodli dvěmi slepenými brankami v závěru utkání.

Úvod zápasu vyšel domácím skvěle. Již ve druhé minutě tečoval střelu Látal, ta zapadla do pravého dolního rohu a Karviná se ujala vedení – 1:0.

Ve 12. minutě se prezentoval tvrdou ránou z hranice pokutového území Tchami a gólman Baníku musel rychle na zem, aby zabránil jistému gólu.

V podobné situaci se ocitl Tchami ve 25. minutě. A ani tentokrát si střela nenašla cestu do sítě.

Po půl hodině hry zahrozili i hosté. Přímý kop z dvaceti metrů pod břevno bravurně zlikvidoval Hájek.

O tři minuty později se hostům podařilo ošálit karvinské zadáky, ale zakončení se jim naštěstí nezdařilo.

O další vzruch se postarali hráči Baníku v 52. minutě, kdy si málem vstřelili vlastní gól. Vzápětí se probíjel do vápna Látal, ale rozhodčí jeho souboj s obráncem neposoudil jako faul a penalta se nepískala.

O hezkou akci se postarali Látal s Medjedovicem. Látal z první sklepnul míč a Medjedovic bombou pod víko pořádně protáhnul ostravského gólmana. Ten se štěstím vytěsnil na roh.

Závěrečná desetiminutovka se zelenobílým vůbec nevyvedla. V 80. minutě se hráči Baníku dostali před Hájka, který na poslední chvíli vyrazil míč na rohový kop.

Sedm minut před koncem bylo vyrovnáno. Z pravé strany přišel centr do pokutového území a karvinští zadáci se nechali přehlavičkovat – 1:1.

Neuběhli ani dvě minuty a rázem jsme prohrávali po křížné střele, na kterou Hájek neměl nárok – 1:2.

Tento výsledek se již do konce hry nezměnil a domácí si na své konto připsali porážku.

MFK OKD Karviná: Hájek – Večeřa, Novák, Janík, Szkuta – Ciku, Knötig, Puškáč, Tchami – Medjedovic, Látal.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo