Generální partner
Světlý režim
8. červenec 2017

Jozef Weber: Takhle se o místo v sestavě nebojuje

Po utkání s Opavou spílal na špatný výkon z druhé části hry. Karvinští nehráli dobře, naopak druholigový soupeř určoval tempo hry. Trenér Jozef Weber nemohl být po sobotním poledni vůbec spokojený.

S předvedeným výkonem asi nemůžete spokojený, že ano?
Máte pravdu, i když první poločas nebyl špatný. Z obou stran to bylo moc hezké, hrálo se nahoru dolů, byly tam i šance. Bohužel jsme proměnili pouze jednu a naopak už poněkolikáté jsme velmi lacině inkasovali . Ale presink a získávání balonů bylo v pořádku. Druhá půlka ovšem byla špatná. Pokud měli někteří kluci zabojovat o místo v sestavě, tak toho tedy příliš neukázali. Takovou hrou se o místo nebojuje. Nefungovala nám organizace hry a Opava chodila častokrát do brejků.

Budete z toho vyvozovat nějaké důsledky?
Takhle bych to nenazýval. Chtěl jsem vidět, kterým hráčům dám v dalším průběhu přípravy větší šanci porvat se o místo, ale kluci to vyřešili za mě. Je také ještě možné, že někdo přijde!

Jaká je situace ohledně testovaných hráčů. Odcestuje některý z nich v pondělí na herní soustředění do Terchové?
Uvidíme, ortel padne během víkendu.

Počítáte s tím, že s vámi v pondělí odcestuje také nová posila na brankářském postu?
Mělo by se tak stát, ale dokud ho neuvidím na stadionu nebo v autobuse, tak bych to nechtěl víc rozebírat.

Ve 33. minutě jste musel vystřídat Benjamina Čoliće kvůli zranění. Je to vážné?
Musíme teprve zjistit, co se mu vlastně stalo. Je to ale velká škoda. Říkám na rovinu, že pokud by se nemohl v pondělí zapojit do tréninkového procesu, tak by nemělo cenu v testech pokračovat.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905