Generální partner
Světlý režim
8. září 2017

Dorostenci hostí Votroky, juniorka Zbrojovku

Ligové dorostence U19 a U17 čekají v sobotu po obědě další domácí utkání. Na Kovoně se představí v duelech s Hradcem Králové. V pondělí dopoledne pak hraje juniorský tým, který vyzve brněnskou Zbrojovku na stejném místě.
U19 + U17

Duel dvou devítibodových týmů uvidí Sportovní centrum Kovona v duelech týmů do 19 let. Karvinští vyzvou Hradec Králové a doufají, že naváží na poslední dva zápasy, ve kterých posbírali šest bodů a ani jednou neinkasovali. Ovšem nebude to vůbec snadné, jelikož mladí Votroci každoročně dokazují, že umí.

Sedmnáctka by pak ráda odčinila poslední prohru z Opavy. Se šesti body je před tímto kolem osmá, zatímco Hradec Králové bez bodu poslední. Duel týmů U19 startuje ve Sportovním centru Kovona v sobotu 9. září ve 13 hodin, týmy U17 vyběhnou k utkání od 15:15 hodin. 

Juniorka

Juniorský tým čeká zápas po čtrnácti dnech - v tom posledním remizoval 4:4 ve Zlíně. Během pauzy se trenéři Zbyšek Gazda s Markem Bielanem věnovali společně se svými svěřenci kondici a ofenzivě. „Dobíjeli jsme tzv. baterky i s pomocí kondičního trenéra. Střídali jsme hřiště, posilovnu a malou tělocvičnu. Nechybělo ani zaměření na zakončení. Ve Zlíně jsme sice naposledy dali čtyři góly, ale spoustu šancí také kluci zahodili. Snad to bude v dalších zápasech lepší,“ přiblížil Marek Bielan. 

Karvinští po pěti kolech vedou tabulku a rádi by na téhle pozici vydrželi i po pondělí. Zbrojovce to prozatím moc nejde a stále čeká na premiérovou výhru. Z pěti duelů získala jen čtyři body za čtyři remízy. 

Utkání moravské skupiny JL MFK Karviná U21 – FC Zbrojovka Brno U21 se po vzájemné dohodě obou klubů odehraje v pondělí 11. září od 11 hodin ve Sportovním centru Kovona. Hlavním rozhodčím bude zkušený ligový arbitr Pavel Julínek.
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo