Generální partner
Světlý režim
30. říjen 2017

ROZHOVOR Z BULLETINU - Tomáš Wágner

V nezměněné verzi přinášíme zajímavý rozhovor s útočníkem Tomášem Wágnerem, který vyšel v pátek v klubovém bulletinu MFK KARVINÁ k utkání s Plzní...
Momentálně se trápí on i celý tým. Útočník Tomáš Wágner, který v předminulém utkání vstoupil mezi „dvoustovkaře“ v odehraných ligových zápasech však věří, že by tým mohl postavit na nohy úspěch proti suverénní Plzni, která doposud neztratila v HET lize ani bod. Bude v pátek v noci platit stará známá pravda, že každá série jednou končí?

Tomáši, jsou pro vás stále ještě utkání proti Plzni speciální?
Protože se tam v létě vrátil trenér Vrba, pod kterým jsem na západě Čech působil, tak se hodně těším. Ale jinak jsem proti Viktorce už odehrál spoustu zápasů, takže nějaká přemotivovanost už asi ne.

Co říkáte na jejich sérii jedenácti výher v řadě?
To je úctyhodná a super série. Myslím si, že to ani sami nečekali a přeju jim to. Každopádně každá série jednou končí a byl bych rád, kdyby se to povedlo právě dnes.

Jak moc podle vás hraje v úspěšném tažení Viktorky návrat kouče Pavla Vrby?
Myslím si, že dost velký. Všichni v klubu navazují na úspěšné roky, na kterých se právě trenér podílel. Plzeň je největším aspirantem na titul a musím říct, že jsem jí i v létě během mohutného posilování Sparty a Slavie věřil. Asi nikdo nečekal, že bude mít po jedenácti zápasech plný počet bodů, ale ukazuje se, že Plzeň je momentálně v české lize nejlepší!

Jak zastavit nebo aspoň přibrzdit dnešního soupeře?
To kdybychom věděli. Musíme určitě hrát dobře a mít i trochu štěstí. Věřím, že nám pomůžou fanoušci, i když víme, že momentálně nejsou spokojení s našimi výsledky. Ani my nejsme! Pro nás je ale obrovská výzva hrát proti prvnímu týmu. A sebrat mu případně body? Nepodařilo se to jiným a máme šanci být za „hrdiny“. Uděláme pro to opravdu všechno.




Pojďme k vám. V minulém domácím utkání jste dosáhl mety 200. ligových startů. To je hezké číslo, nemyslíte?
Letí to (úsměv). Nijak zvlášť jsem to nesledoval, až před zápasem se Slavií jsme se o tom s klukama v kabině bavili. Je to hezké, možná jsem to ani kdysi dávno nečekal, že se mi to podaří. Je mi sedmadvacet, doufám, že mám před sebou ještě mnoho dalších startů. Užívám si každý zápas, do kterého nastoupím. Nejdůležitější je ale stejně být zdravý!

Vybavíte si z toho množství nějaký zápas, na který nikdy nezapomenete?
To je těžké. Ale asi ten první za Příbram proti Žižkovu, navíc jsem dal i gól, přitom jsem se nedotkl míče (smích). Bylo to po standardce a nějak to zapadlo do brány. Ale těch krásných utkání bylo víc. Jsem rád, že můžu dělat denně zrovna takovou práci, která je zároveň i mým koníčkem. Za to všem děkuji, kteří mě podporovali a doteď podporují. Ovšem byly i neradostné chvíle, kdy máte "nervy" na celý fotbal.

Kdy jste měl naposledy takové „nervy“?
Ani nemusím pátrat v paměti – bylo to minulý týden po zápase v Teplicích. Hrozné!

Na které angažmá vzpomínáte nejvíc?
Prošel jsem čtyřmi kluby. Příbram miluju, je to můj klub, můj domov. Vždycky ji budu fandit. Věřím, že se tam fotbal zase zvedne. Asi to pár let potrvá, ale věřím tomu. Asi to nejlepší jsem zažil v Plzni, špatné to nebylo ani v Boleslavi, kde se mi celkem dařilo. V Jablonci už to bylo slabší, takové nahoru dolů. Tady v Karviné jsem pořád moc spokojený, ale je potřeba, aby se nám už konečně zase začalo dařit. Všechny věci okolo i dobrá nálada souvisí s výsledky. Ty momentálně nemáme a trápí nás to. 
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905