Generální partner
Světlý režim
17. listopad 2017

U19+U17 naposledy doma, juniorku čeká derby

Ligoví dorostenci jdou do podzimního ligového finiše, v posledním domácím utkání budou hostit v sobotu na Kovoně olomouckou Sigmu. V pondělí pak na stejném místě přivítá juniorský tým v derby třinecký tým.

U19 + U17

Ještě tři utkání do konce náročného podzimu je před staršími i mladšími dorostenci bojující mezi českou elitou v nejvyšší soutěži. Ovšem už tuto sobotu je čeká poslední domácí zápas, v posledních dvou totiž jedou do Pardubic a do Ostravy k derby s Baníkem.

V sobotu od 11 a 13:15 hodin bude jejich soupeřem tradičně silná líheň olomoucké Sigmy. Devatenáctka drží po třinácti odehraných zápasech výborné šesté místo, Sigma je druhá. Dá se tedy očekávat kvalitní duel. V soutěži týmů do 17 let je tým trenérů Gibaly a Štěpánka čtrnáctý, Sigma osmá.

Dvojutkání MFK Karviná U19 a U17 vs. SK Sigma Olomouc U19 a U17 se uskuteční v sobotu 18. listopadu ve Sportovním centru Kovona. Hlavními rozhodčí budou Petr Caletka a Jan Šamárek.    

U21

První s posledním – Karvinští vedou tabulku i díky vítězství v dohrávce na půdě Zbrojovky Brno. Naopak Fotbal Třinec tabulku moravské části Juniorské ligy uzavírá. První měření sil dopadlo jednoznačně pro Karvinou, která v létě zvítězila ve městě oceli 5:0.

Po tomto zápase, kterým se uzavře dvoukolový systém, by ještě měla následovat nadstavba v podobě dvou podzimních kol (26.11. 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 a 3.12. 8-5, 6-4, 7-3 a 1-2) a zbytek potom na jaře. „I do tohoto utkání jdeme s cílem vyhrát. Máme co napravovat, vždyť na domácím hřišti jsme vyhráli na podzim pouze jeden zápas,“ připomněl správně srpnové vítězství se Sigmou trenér Marek Bielan.

Kromě jedné výhry má jeho tým na kontě tři domácí remízy a dvě porážky.  I přesto to však díky výborným výsledkům na hřištích soupeřů stačí na vedení v soutěži. Aby tam Karvinští vydrželi, nesmí v pondělí prohrát. 

Utkání 14.kola Juniorské ligy-Morava MFK Karviná U21 – FK Fotbal Třinec U21 začíná ve Sportovním centru Kovona v pondělí 20. listopadu v 11 hodin. Hlavním rozhodčím bude pan Jakub Vojkovský.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo