Generální partner
Světlý režim
6. leden 2018

Malí fotbalisté se mezi svátky zdokonalovali

Už po několikáté zorganizoval Městský fotbalový klub Karviná Zimní fotbalový kemp pro hráče kategorií přípravek. Od 27. do 29. prosince se akce zúčastnila dvacítka dětí.
V období krátké zimní pauzy bylo hráčům z kategorie přípravek opět nabídnuto smysluplné využití volného času. Kempu se v závěru kalendářního roku 2017 zúčastnilo dvacet hráčů nejen z Karviné, ale také z Třince, Českého Těšína, Havířova nebo Rohova u Opavy.

Hráči absolvovali každý den dopoledne dva tréninky - nejprve fotbalový, poté byl na programu kratší trénink zaměřený na různé hry s míčem a pohybové hry. Čas mezi tréninky byl vyplněn svačinkou. Po obědě byl pokaždé na řadě poslední trénink, kdy se hrál fotbalový turnaj.

Během druhého dne dorazil Ondřej Lingr, jehož mladší bratr Martin se kempu také účastnil. Hráč A-týmu MFK Karviná si s malými fotbalisty zatrénoval, podepsal kartičky a přinesl pro každého malý dárek. „Na dětech bylo vidět, že jsou nadšené z toho, že se na ně přišel podívat fotbalista z ligového týmu,“ řekl jeden z trojice trenérů Ondřej Hánl.

Na pár minut přijel všechny pozdravit (i se synem) odchovanec Karviné a současný brankář mistrovské Slavie Jan Laštůvka. „Mimo jiné jsme také navštívili gymnastickou tělocvičnu, skákali jsme přes švihadlo, hráli vybíjenou, došlo i na týmové úpolové hry a zkusili jsme míče na šňůrce pro zlepšování techniky. Bylo toho opravdu hodně,“ vyjmenoval druhý trenér z kempu Ondřej Hanzel.

Hlavní organizátor celých tří dnů Tomáš Červenka na závěr poděkoval za bezproblémový průběh. „Děkujeme všem dětem, rodičům, hráčům a trenérům za podporu a věříme, že dětem tento kemp něco dal a těšíme se na příští rok,“ dodal Červenka.

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo