Generální partner
Světlý režim
31. leden 2018

Wágner: Snad to bude dál Bojanovi dobře kopat

Jediný úspěšný střelec úterního utkání, kterému míč perfektně na hlavu naservíroval střídající Letić, hodnotil nejen samotný duel. Tomáš Wágner také prozradil, proč má Kypr radši než Turecko.

Tomáši, v prvním utkání jste prohráli s Wroclawí 1:2. Jak jste viděl prvních devadesát minut měření sil ze svého pohledu?
V utkání byly dobré i horší věci a škoda jen, že jsme neuhráli lepší výsledek. V závěru na to šance byly – Tomáš Weber nebo Marek Janečka mohli aspoň vyrovnat. V průběhu utkání bylo vidět, že polský tým je na tom lépe kombinačně i pohybově. Byl to pro ně už druhý zápas. Určitě bych z výsledku nedělal žádnou vědu.

Jedinou trefu jste obstaral vy, navíc to byl vás premiérový gól v novém roce. Byla to nacvičená standardní situace?
Zkoušeli jsme to takhle zahrát i na dopoledním tréninku. Bojan Letić to kopal výborně a vyšlo to i v zápase. Podobným gólem rozhodl Lukáš Budínský poslední mistrovský zápas s Bohemkou. I jemu Letić míč perfektně naservíroval na hlavu. Takže super, snad mu to bude takhle kopat i dál!

Jaký byl přechod z umělé na přírodní trávu?
Spousta lidí si myslí, že to nemůže být žádný velký rozdíl, ale opak je pravdou. Pro mě osobně po skoro čtyřech týdnech přípravy není ten přechod jednoduchý. Věřím, že postupem času to bude jen a jen lepší. Proto tady pořádně trénujeme, chceme těch podmínek, které tady na Kypru máme, co nejvíc využít.

Jak se vám prozatím na Kypru líbí?
Kypr mám radši než Turecko a potvrzuje se to i tady v Ayia Napě. Je tady větší klid, kvalitnější zázemí, pohoda a hlavně perfektní počasí. Obávali jsme se trochu větru, ale nefouká, takže spokojenost i s tímto.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo