Generální partner
Světlý režim
2. duben 2009

Vlado Milosavljev: Nikdy jsem nehrál s lepším fotbalistou než je Slončík

Ve včerejším utkání s Ústím nad Labem patřil Vlado Milosavljev k nejlepším hráčům na hřišti. Společně s Radkem Slončíkem a Tomášem Kučerou. Po dnešním tréninku jsme ho vyzpovídali pro náš web.

V 8. minutě jste vstřelil nádherný gól. Mohl byste nám ho popsat z vašeho pohledu?
Radek kopnul standartku a já jsem se nachystal na odražený balón, který se ke mně dostal. A nádherným volejem jsem ho poslal do růžku branky.

Po vstřelení gólu máte rituál. Mohl byste nám ho přiblížit?
Není to nic zvláštního. Hecuji sám sebe, abych se nabudil k ještě lepšímu výkonu.

Dalším momentem bylo přečíslení 5 na 2, které jste se spoluhráči špatně vyřešili.
Nevím, co na to říct. Převzal jsem míč na půlce a postupoval na bránu. Škoda, že jsem si nevšiml lépe postaveného Mišinského a přihrávku jsem zbytečně zkazil.

V utkání jste patřil s Tomášem Kučerou a Radkem Slončíkem k nejlepším hráčům na hřišti. Jak se vám hraje s Radkem Slončíkem v záloze?
Bez Radka by to nebylo v Karviné ono. S tak dobrým hráčem jsem ještě nikdy nehrál. Díky němu výkonnostně rostu.

V sobotu jdeme na Jihlavu. Jihlavští fanoušci i trenér Karol Marko z vás mají strach.
Asi mají strach z toho, že jsem 3 zápasy po sobě skóroval. Ale to je spíš o štěstí, že se mi podařilo dát ve třech utkáních gól. Na mých brankách spolupracoval celý tým. Strach by měli mít jihlavští z Karviné a nejenom ze mě.

V posledních 3 kolech jsme uhráli 7 bodů a pomaličku stoupáme v tabulce do klidnějších vod. Navíc se nám podařilo udržet poprvé na jaře čisté konto. Začíná narůstat s přibývajícími koly forma mužstva?
Začínáme si více věřit. To se potom hraje o hodně lépe a více si dovolíme k soupeři.

Vstřelil jste nejrychlejší gól druhé ligy. Jaké další rekordy byste chtěl překonat?
Dalším mým osobním rekordem bylo vstřelení 3 branek ve 3 zápasech. Chtěl bych tuto sérii překonat.

Svými výkony jste si řekl o místo v základní sestavě. Začínají se o vás zajímat agenti jiných klubů? Dostal jste nějakou nabídku anebo se mohou fanoušci těšit, že vás uvidí i v příští sezóně v karvinském dresu?
Zatím o žádné nabídce nevím. Smlouvu mám v Karviné do konce roku plus roční opci. V Karviné jsem spokojený a pokud bude mít o mě vedení klubu zájem, tak zde rád zůstanu.









Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo