Generální partner
Světlý režim
26. duben 2010

Kanonáda staršího dorostu

Rozdílem několika tříd porazila devatenáctka svého soupeře z Hlučína. Již po prvním poločase bylo jasné, že hosté odjedou s debaklem. Naši kluci si s chutí zastříleli a konečné skóre vyznělo jasně v náš prospěch – 14:0. Přinášíme Vám výsledkový servis dorosteneckých a mládežnických družstev.

MFK OKD Karviná U19 - Fotbal Fulnek 14:0 (10:0)

Branky MFK OKD Karviná: 28., 35., a 77. Timp, 5. a 39. Škuta, 7. a 18. Poštulka, 13. a 54. Setlak, 62. a 75. Marek, 15. Žebrok, 22. Janík, 38. Nowinski

Sestava MFK OKD Karviná: Kotrla – Večeřa, Janík (46. Maryniok), Sznapka, Žebrok - Koutný, Škuta (62. Ševčík), Setlak, Nowinski - Timp (90. Jaworski), Poštulka (46. Marek)

Jednoznačné vítězství po zodpovědném výkonu celého mužstva. Hosté byli zralí na ručník již v prvním poločase, kdy inkasovali desítku. Ve druhém poločase jsme zdecimovanému soupeři přibalili na cestu další čtyři góly.

.

MFK OKD Karviná U18 - FC MSA Dolní Benešov 7:3 (2:2)

Branky MFK OKD Karviná: 9. a 51. Seget, 6. Ševčík, 49. Skoč, 68. Varga, 70. Marek, 76. Kaša

Sestava MFK OKD Karviná: Mrozek - Varga,Stanowski, Mleziva, Maryniok - Seget, Stračánek, Zahatlan, Ševčík (36. Ochodek) - Marek (70. Kaša), Skoč

V tomto utkání jsme měli výborný začátek, kdy jsme v 6. a 9. minutě vstřelili rychlé góly. Hráli jsme daleko více po zemi a kombinačně než v minulém utkání, z čehož vyplynuly další brankové příležitosti, které jsme neproměnili. Soupeř dokázal do poločasu vyrovnat po naších individuálních chybách. Ve druhém poločase jsme opět vstřelili dva rychlé góly a soupeře nepouštěli do větších akcí. V 76. minutě se skóre zastavilo na konečném výsledku 7:3. Soupeř nadále hrozil rychlými protiútoky, které jsme ale dokázali ubránit. My jsme se naopak snažili proniknout přes bránicí se val soupeře kolem pokutového území, ale již se nám nepodařilo zvýšit náskok. Příjemným překvapením utkání byl výkon Daniela Skoče a produktivita Ondřeje Segeta.

.

MFK OKD Karviná U17 - Fotbal Fulnek 3:1(0:1)

Branky MFK OKD Karviná: 42. Legierski, 49. Bartoň, 62. Owczarzy

Sestava MFK OKD Karviná: Nikiel - Fischbach, Šiška, Dančík, Třaskalík - Bartoň, Roman, Galocz, Kupczak (65. Gizara) - Legierski (61. Owczarzy), Doležal (50. Maljar)

Utkání, ve kterém jsme se dostali i přes velkou převahu do situace, kdy jsme museli dotahovat jednogólovou ztrátu. Nemohli jsme se dlouho prosadit, i přesto, že šancí jsme měli minimálně na dvě utkání. Chlapci byli však trpěliví a vše napravili ve druhém poločase. Střelecky se prosadil ve 2. minutě druhé půle výborně hrající Legierski, po pěkné akci vedené po ose Galocz, Kupczak. Na 2:1 zvyšoval neúnavný Bartoň, opět po přihrávce Galocze a náš 3. gól vstřelil střídající Owczarzy po přihrávce Maljara. Vyzvihnout bych chtěl především již zmiňovaného Legierského, Bartoně a Jožku Romana, který odvedl velké penzum práce ve středu pole.

.

MFK OKD Karviná U16 - FC MSA Dolní Benešov 3:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná: 19. a 80. Owczarzy, 16. Gizara

Sestava MFK OKD Karviná: Dočekal - Káňa, Toman, Helis, Malatinský (40. Helvín) - Gizara, Dančík, Blaho, Hanzel (60. Gabrysiak) - Chajdák (65. Ryšavý), Owczarzy

Během první půle jsme měli hru pod kontrolou, vytvářeli si šance a soupeře jsme k ničemu nepustili. Bohužel se nám podařilo dát pouze dvě branky. První vstřelil Gizara po pěkném pasu Helise a druhou hlavou Owczarzy po průniku a přesném centru Blaha. Také druhou půli jsme začali aktivně a vytvořili si tři vyložené šance, které jsme neproměnili. Namísto pojistky přišel trest a inkasovali jsme. Závěr utkání byl z naší strany nervózní, nedařilo se nám pojistit vedení a ani v obraně jsme nehráli bez chyb. Nakonec přidal v poslední minutě třetí gól opět hlavou Owczarzy po standartní situaci.

.

1. SC Znojmo - MFK OKD Karviná U15 0:1 (0:1)

Branky MFK OKD Karviná: 11. Kurušta

Sestava MFK OKD Karviná: Pecha – Frisch, Cienciala, Kloda, Berešík – Uher, Wenglorz, Siekiera, Onderka – Kurušta, Sivák (51. Kubiš)

Po průměrném výkonu jsme zaslouženě zvítězili, kdy jsme z mnoha šancí proměnili pouze jedinou. Dlouhý Berešíkův aut prodloužil Sivák hlavou volnému Kuruštovi a ten s přehledem skóroval. Je jen škoda, že další šance Onderky, Uhera, Kurušty a Siekiery zůstaly neproměněny. Vítězství tak mohlo být výraznější.

.

MFK OKD Karviná U14 - Fotbal F-M B 2:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná: 7. Puchel, 20. Chnúrik

Sestava MFK OKD Karviná: Pastornický – Leibl, Moskál, Kurz, Chmelař (48. Zeisberger) – Cileček, Puškáč (54. Hubáček), Szkuta, Molnári – Puchel, Chnúrik

Do zápasu jsme šli s tím, že potrápíme soupeře aktivní hrou směrem dopředu a budeme vycházet ze zajištěné obrany. V prvním poločase se nám to podařilo do puntíku, ale druhý poločas byl z naší strany zbytečně nervózní .V 7. minutě po perfektním vysunutí Chnúrika vnikl do velkého pokutového území Puchel a byl nedovoleně zastaven. Sám faulovaný hráč nařízený pokutový kop bezpečně proměnil - 1:0. Ve 20 minutě si role vyměnili Puchel s Chnúrikem, a druhý jmenovaný lobem z 16 – ti metrů zvýšil na 2:0. Ve 2. poločase nás soupeř zamknul před naší šestnáctkou a výborný brankář Pastornický nás držel svými zákroky nad vodou. V 56. minutě obrana zaspala při standartní situaci a Frýdek - Místek snížil na konečných 2:1. Utkání výborné úrovně skončilo se šťastným koncem pro naše mužstvo.

.

1. SC Znojmo – MFK OKD Karviná U13 0:2 (0:2)

Branky MFK OKD Karviná: 14. Putyera, 18. Řapek

Sestava MFK OKD Karviná: Chmiel - Matějek, Kolek, Stallmach, Lichtblau (15. Čermák) - Malyjurek (15. Kielkowski), Mikulec (15. Gasior), Lingr, Putyera - Hilbert, Řapek

.

MFK OKD Karviná U12 - Frýdek – Místek 2:2 (2:1)

Branky MFK OKD Karviná: 14. Hujo, 17. Berešík

Sestava MFK OKD Karviná: Ciupa - Cieslawski (31. Pavlica), Štěrba, Michalidis, Hujo - Poštulka, Berešík, Zeisberger, Kondziolka (31. Špaček) - Jóba, Všetička

V tomto utkání naši kluci předváděli v prvním poločase pěkný výkon a přesto soupeř ve 2. minutě potrestal naši pasivitu a otevřel skóre utkání. Ve 14. minutě se nám podařilo po zahrané standartní situaci Hujem vyrovnat. A opět v 17. minutě Hujo zahrával standartku z pravé strany a Berešík pohotovou dorážkou vsítil druhou branku. Ve druhém poločase naši kluci prohrávali osobní souboje a toho soupeř využil, a v 55. minutě vsítil vyrovnávací branku.

.

TJ Petřvald - MFK OKD Karviná C starší 1:8 (1:1)

Branky MFK OKD Karviná: 41. a 42. Uher, 6. Kolek, 38. Sivák, 40. Gabrysiak, 55. Franek, 58. Macko, 69. Gašo

Sestava MFK OKD Karviná: Káňa – Šťastný, Petyniak, Šipula, Jadamík - Johanidis (35. Franek), Kolek, Uher (56. Dičík), Macko - Gabrysiak (46. Gašo), Kubiš (35. Sivák)

.

TJ Petřvald – MFK OKD Karviná mladší žáci C 3:0 (2:0)

Sestava MFK OKD Karviná: Němeček (40. Kucza) – Michalička, Gatnar, Čermák, Skalka (45. Nachtman) - Cyroň (30. Olšák), Lotter, Gasior, Szelong, Kielkowski, Tancoš (50. Malysz)

Bohužel se nám nepovedlo to, co v minulém zápase proti Č. Těšínu. Tentokrát si neodvážíme ani bod, přesto snahu a bojovnost našim hráčům nemůžeme upřít. Za domácí rozhodl během dvou minut dvěma brankami na konci poločasu jejich nejlepší hráč a střelec celé soutěže Karkoška, který dostal příliš prostoru a ani jednou nezaváhal. Na zvrat jsme ve druhém poločase neměli a do zakončení jsme se pořádně ani nedostali.

.

Starší přípravky:

MFK OKD Karviná A – Albrechtice B 25:0

Branky MFK OKD Karviná: Hejda 6, Szotkowski 4, Feik 3, Sembol 2, Toman 2, Macko 2, Swaczyna 2, Hruška, Kožušník, Cieslawski, Klos

.

Albrechtice A – MFK OKD Karviná A 1:10

Branky MFK OKD Karviná: Hejda 3, Macko 3, Swaczyna 2, Sembol 2

.

Sl. Orlová – MFK OKD Karviná B 2:7

Branky MFK OKD Karviná: Ostaš 3, Bielan 2, Mrozek, Seriš

.

MFK OKD Karviná B – Dolní Lutyně 10:1

Branky MFK OKD Karviná: Soušek 4, Ostaš 2, Vlachovský, Urban, Seriš, Mrázek

.

MFK OKD Karviná C – Inter Petrovice 7:1

Branky MFK OKD Karviná: Kadlečík 2, Alabam 2, Kočíšek 2, Šturm

.

Mladší přípravky:

MFK OKD Karviná A – MFK Havířov A 3:5

Branky MFK OKD Karviná: Buzek 2, Vondrák

.

Sl. Orlová – MFK OKD Karviná B 8:2

Branky MFK OKD Karviná: Popov, Dibala

.

MFK OKD Karviná B – MFK OKD Karviná C 13:1

Branky MFK OKD Karviná B: Dawid 7, Malý 2, Špirko 2, Dibala, Tihelka

Branka MFK OKD Karviná C: Halama

.

MFK OKD Karviná C – Český Těšín 1:4

Branka MFK OKD Karviná: Foltýn

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905