Generální partner
Světlý režim
31. říjen 2010

Zoller vystřílel juniorce výhru

Po dvou neúspěšných zápasech karvinská juniorka opět naplno bodovala. Tentokrát si pro tři body zajela do Starého Města u Frýdku – Místku.
1. SC Staré Město
sobota 30.10.2010
0:2
(0:0)

Diváci: 70
MFK Karviná
Hájek – Zielonka (55. Zoller), Blaha (70. Káňa), P. Pavlík, Tchuř – Kuběna, L. Zápotoka, Janík, Žebrok – Wojaczek (78. Papcún), Ruisl.
Branky: 75. a 82. Zoller
ŽK: 1:1
Rozhodčí: Beran

Komentář

Předchozí dvě nepovedená utkání (prohra 2:0 v Heřmanicích, a bezbranková remíza na vlastní půdě s posledními Vlčovicemi) jsou zapomenuta. Naše juniorka konečně zabrala a dvěma góly v závěru zápasu rozhodla o zaslouženém vítězství 0:2.

Od úvodních minut bylo patrné, kdo je na tom tabulkově lépe. Domácí si za celý zápas nevypracovali žádnou stoprocentní příležitost. Naproti tomu hráči MFK mohli rozhodnout o svém vítězství již v prvních minutách utkání. Leč, zradila je koncovka.

Hned ve třicáté sekundě vystihl Ruisl „malou domů“, jenže nešťastně trefil podklouznuvšího gólmana. Místo gólu jsme zahrávali pouze rohový kop. Odvrácený míč se odrazil na šestnáctce k Lukáši Zápotokovi, který prudkou ránou trefil domácího brankáře.

Běžela druhá minuta zápasu, když jsme si vypracovali další stoprocentní šanci. Po levém křídle utekl Žebrok a přihrávkou pod sebe našel Wojaczka. Ten však nastřelil obránce, který tak zabránil jistému gólu.

Poté karvinský tlak zeslábnul. Ve 25. minutě Tchuř uvolnil Kubienu. Náš záložník postupoval sám na gólmana, jenže závěrečná střela mu nesedla. Míč se vznesl vysoko nad bránu.

V druhém poločase udělal trenér Bielan změny v sestavě, což se ukázalo jako klíčové. Místo Zielonky přišel na hřiště Zoller a za projevenou důvěru se odvděčil dvěma góly.

O první úspěch se zasloužil v 75. minutě. Daniel Tchuř ho vyslal do sóla, a náš útočník se nemýlil. Střela podél vybíhajícího gólmana si našla cestu do sítě – 0:1.

Osm minut před koncem vyrobili domácího hrubku, kdy zadák minul plachtící míč, čehož využil Zoller. Svůj druhý brejk vyřešil podobně. Jen s tím rozdílem, že si posadil brankáře, nasadil mu kličku a poté nikým neatakován podruhé napnul síto staroměstské brány – 0:2.

Poslední podzimní zápas sehraje juniorka na vlastním hřišti. Soupeřem jim bude tým Raškovic, který okupuje páté místo. Utkání se odehraje v sobotu 6. listopadu od 13:30 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905