Generální partner
Světlý režim
21. prosinec 2010

Sváteční rozhovor s Karlem Kulou

K poslednímu rozhovoru letošního roku jsme si pozvali trenéra MFK OKD Karviná Karla Kula a celé povídání se neslo ve svátečním duchu.

Potrpíte si na sváteční tradice?

Doma se snažíme zachovávat tradice. K nim patří především zásady vánočního stolu. Štědrovečerní večeří zahajujeme modlitbou, a nikdo nesmí předčasně odejít od stolu. Následuje lití olova, a krájení jablka.

Jaký vánoční dárek vám kdy udělal největší radost?

Na konkrétní dárek si nevzpomenu, ale každý mě zahřeje u srdce, protože vím, že si na mě někdo vzpomněl, a že ho daroval z lásky.

Dáváte si nějaká novoroční předsevzetí?

Nedávám si žádné novoroční předsevzetí. Mám jen jedno, kterým se řídím celý svůj život: snažím se být svůj.

Jaké je vaše nejoblíbenější vánoční a novoroční jídlo?

Jako ve většině českých domácností i u nás nesmí chybět na vánočním stole rybí polévka a smažený kapr s bramborovým salátem. Novoroční oběd se nese ve znamení pověr. To znamená, že jíme čočkovou polévku, a jako druhý chod máme „neopeřené“ jídlo, aby nám neuletělo štěstí.

Jak trávíte sváteční volno?

Během roku nemám mnoho času na svoji rodinu, proto se jí snažím vše vynahradit během vánočních svátků. Letos jsem již stačil upravit dětský pokojík pro našeho malého a tento týden mám vyhrazený pro své přátele a známé, se kterými bych si chtěl chvíli posedět.

Závěrem rozhovoru bych chtěl popřát všem pohodové Vánoce a mnoho štěstí, zdraví a úspěchů do dalšího roku.

K tomuto přání se připojuje i redakce a vedení MFK OKD Karviná a přeje všem svým fanouškům a příznivcům krásné prožití Vánočních svátků a vše nejlepší do roku 2011.

Nashledanou v novém roce.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo