Generální partner
Světlý režim
17. březen 2011

Tomáš Kučera: Pořád sleduji výsledky Karviné

Novou posilou pražské Dukly se stal bývalý gólman MFK OKD Karviná Tomáš Kučera. Před sobotním zápasem FK Dukla Praha - MFK OKD Karviná jsme našeho bývalého brankáře vyzpovídali.

Dukla si v prvním jarním zápase poradila se Zenitem Čáslav, který porazila 5:0. A v minulém kole si přivezla cenný bod z horké jihlavské půdy. Bude tento úspěšný vstup do sezóny hrát svou roli i v zápase s Karvinou?

Poslední dva zápasy nám dodaly sebevědomí. Proto si na Karvinou věříme, a všechny body by měly zůstat na Julisce. V náš prospěch navíc hraje výhoda domácího prostředí.

Prozatím jste na jaře ani jednou neinkasovali. To vypovídá o dobré defenzivní hře celého mužstva. Dá se tedy v sobotu očekávat spíše defenzívní než ofenzívní fotbal?

Myslím si, že se bude hrát spíše otevřenější fotbal. Chceme svým fanouškům nabídnout útočnou hru. Bude však záležet na tom, co nám Karviná povolí. Ale určitě to bude pěkný zápas a diváci se mají na co těšit.

Radil jste v kabině svým spoluhráčům, co by na tým MFK OKD mělo platit?

Ještě ne, ale určitě jim poradím. (smích) Uvidíme, jestli mě také trenér požádá o nějakou radu.

Na koho byste si měli dávat největší pozor?

Karviná má velmi dobrou ofenzívu. Jak Radzinevičius, Presl, Ciku či Milosavljev jsou kvalitní hráči, kteří dokážou vstřelit gól. Proto bychom se měli na ně zaměřit.

Karviná naposledy prohrála s Duklou Praha v roce 2008. Nestraší vás tato série?

Určitě na tuto sérii nemyslíme. A budeme ji chtít prolomit.

Sledujete i nadále výsledky našeho týmu? A co na ně říkáte?

Samozřejmě, že pořád sleduji výsledky Karviné a jsem v kontaktu s některými hráči. Nejčastěji si píšu s Vladem Milosavljevem a probíráme novinky. Takže vím, že se vám dařilo v přípravě. V lize je to už trošku horší. V Mostě jste sice prohráli, ale tam zaúřadoval rozhodčí. A Hlučín je z kategorie soupeřů, kteří jsou hratelní a je povinnost je porazit.

Jaký je váš osobní tip na výsledek utkání?

Myslím si, že vyhraje Dukla. Ale tip na výsledek ze mě nedostanete. (smích)

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo