Generální partner
Světlý režim
6. duben 2011

Divoká přestřelka s juniorkou Baníku

Hodně divokým výsledkem skončilo přípravné střetnutí mezi MFK OKD Karvinou a juniorkou Baníku Ostrava. Čtyřbrankový poločasový náskok málem Karviná prohospodařila…

Hned první šance utkání skončila brankou. V 6. minutě si na centr z levé strany vyskočil Horváth a umístěnou hlavičkou k tyči poslal Karvinou do vedení – 1:0.

Hráči Baníku se k první vážnější situaci dostali až v 18. minutě. Naštěstí Pacanovský dobře přečetl hru a čistým skluzem zabránil hostům vstřelení branky.

O dvě minuty později uvolnil Graňák kolmou přihrávkou Kovaříka a ten prudkou ránou rozezvučel tyč.

Od této akce neuběhlo ani šedesát vteřin, a byla tu další příležitost. Ta již skončila gólem. Erik Talián napřáhl a jeho střelecký pokus zastavila až síť za zády bezmocného gólmana – 2:0.

Po půl hodině hry se skóre opět měnilo. Zdeněk Látal zatáhl míč do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel rozběhnutého Michala Gondu, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:0.

Poločasový šach mat dal Baníku Marián Kovařík, kterého našel před prázdnou bránou Látal – 4:0. Pochvalu však zaslouží i Graňák, jenž celou akci založil.

Zatímco Karviné vyšel první poločas, druhá půle byla ve znamení Baníku. V 52. minutě se po rohovém kopu odrazil balón od tyčky a vydal se na pouť po brankové čáře, a posléze i za ní – 4:1.

Na další branku se čekalo jen třináct minut. Nedůrazná karvinská obrana se nechala obrat o míč a Kotrla se marně vrhal pod nohy útočníka. Ten mu totiž udělal kličku a pohodlně zasunul do zcela odkryté svatyně – 4:2.

Vrátit karvinským tříbrankový náskok mohl Opic, ale jeho hlavička po centru Jursy jen těsně minula brankovou konstrukci.

Nedáš – dostaneš. Toto pravidlo se potvrdilo o několik chvil později. Krásná střela z dvaadvaceti metrů zaplachtila přímo pod víko Kotrlovy brány a drama bylo na světě – 4:3.

O poslední trefu utkání se zasloužil Vladan Milosavljev, který nejprve klamným pohybem zmátl brankáře Ostravy a poté polonůžkami skóroval do prázdné branky – 5:3.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo