Generální partner
Světlý režim
9. duben 2011

Juniorka kraluje 1. A třídě

Jubilejní desátá výhra v sezóně vynesla naší juniorku na první místo 1. A třídy. Stačila tedy jen tři kola, abychom smazali náskok soupeřů po podzimní části a navíc se sami vyhoupli do čela tabulky.
MFK Karviná
sobota 9.4.2011
4:1
(3:0)

Diváci: 50
TJ Bystřice
Pulen – Večeřa, Bielan, Suchý, Pacanovský – Koutný, Janík (86. Zahatlan), Ruisl, Kubiena, Káňa (68. Lipovský), Timp (20. Opic).
Branky: 25. a 63. Koutný, 13. Káňa, 33. Opic – 68. Noga
ŽK: 2:1
Rozhodčí: Tabášek – Havlík, Hubert

Komentář

Šlágr kola opanovali hráči Karviné. Od úvodní minuty na hřišti dominovali a během prvního poločasu si vypracovali dostatečný náskok, který si ve druhém poločase pohlídali.

První dvě šance ještě hosté se štěstím ustáli. Ale platilo okřídlené: do třetice všeho dobrého. Na míč za obranu si naběhl Káňa, podstoupil vítězný tvrdý střet s gólmanem a míč se dokoulel do brány – 1:0.

V pětadvacáté minutě dostal náš tým výhodu rohového kopu. Hosté sice odvrátili balón, ale pouze k nohám Pacanovského, který padáčkem našel na hranici šestnáctky Koutného. A ten střelou z voleje vymetl růžek bystřické svatyně – 2:0.

Třetí branka zápasu přišla ve 33. minutě a vsítil ji hráč s číslem tři Martin Opic. Náš kanonýr podnikl rychlý kontr do rozhozené obrany a umístěnou střelou k tyči rozjásal karvinské publikum – 3:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhá půle nebyla v podání našeho celku již tak kvalitní. Přesto jsme si vypracovali dvě slibné příležitosti, přičemž hned ta první skončila gólem. Kubiena přihrál rozběhnutému Koutnému, který se vřítil do vápna a trefil přesně k tyči – 4:0.

Bystřice snížila o pět minut později. Noga se s notnou dávkou štěstí prodral přes Martina Suchého a technickou střelou obstřelil Gejzu Pulena – 4:1.

K dalšímu střetnutí zajíždí juniorka na půdu Staré Bělé. Utkání se odehraje v sobotu 16. dubna od 16:00 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo