Generální partner
Světlý režim
14. duben 2011

Karvinou čeká výjezd do Varnsdorfu

O víkendu zdolali fotbalisté Karviné na svém hřišti nováčka soutěže ze Sezimova Ústí 2:0. A v neděli je čeká další nováček – SK Slovan Varnsdorf. Cíl je jasný: nevracet se z druhého konce republiky s prázdnou.

Výsledky Varnsdorfu v jarní části vypadají nemastně – neslaně. V šesti odehraných kolech dokázal uhrát pouze dva body. A oba na vlastním hřišti s aspiranty na postup.

Hned v prvním kole obrali hráči Slovanu o dva bodíky v domácím prostředí velmi nebezpečnou Jihlavu. Ani jeden celek se gólově neprosadil a na severu Čech se tak zrodila překvapivá bezbranková remíza.

Úspěšný vstup do sezóny chtěl Varnsdorf potvrdit ve venkovním utkání s Třincem. A málem se jim to povedlo. Od čtvrté minuty vedli zásluhou branky Choda a tento nadějný stav drželi až do 52. minuty, kdy se prosadil Hanus. Osm minut před koncem zápasu se trefil Onuchukwu a zajistil Třinci vítězství.

Gólovou přestřelkou skončilo další střetnutí našeho nedělního soupeře. Před vlastním publikem se přetahoval o vítězství s Viktorií Žižkov. Nakonec se oba týmy rozešly smírně 3:3.

Jenže o týden později přišlo velké rozčarování. Na severu Moravy si Slovan připsal další porážku a doslova daroval body poslednímu Hlučínu.

Tato nešťastná prohra zanechala na hráčích Varnsdorfu stopy. V dalším důležitém souboji podlehli Baníku Most 1:2 a nebezpečně se přiblížili sestupovým příčkám.

Třetí prohru v řadě si Slovan připsal ve Vlašimi. A věřme, že jejich neúspěšná série bude mít pokračování i po nedělním utkání s MFK OKD Karvinou.

Během pátečního dne přineseme na našem webu rozhovory se zástupci obou klubů.

Zápas s Varnsdorfem je na programu v neděli 17. dubna od 15:00 hodin. Komentovaný on – line přenos z tohoto utkání naleznete na sportovním serveru www.onlajny.cz

.

Dosavadní bilance MFK OKD Karviná – SK Slovan Varnsdorf ve druhé lize: 1 – 0 – 0. 2:0

.

Nejlepší střelci:

Karviná: 5 – Milosavljev, 4 – Opic, 3 – Mišinský, Ficek, Knötig, Ciku, 2 – Motyčka, 1 – Slončík, Gottwald, Presl, Radzinevičius, Látal, Vrána

Varnsdorf: 5 – Procházka David, 4 – Procházka Jiří, 3 – Jordák, Chod, 1 – Rudnytskyy, Vavroušek, Pimpara, Hozda, Kotiš

.

Průměrná návštěva domácích zápasů:

Karviná: 1 901 diváků

Varnsdorf: 1 152 diváků

.

Střetnutí z podzimní části sezóny:

MFK OKD Karviná – SK Slovan Varnsdorf 2:0 (2:0)

Branky: 25. Gottwald, 28. Knötig. Žluté karty: Ciku, Knötig, Gottwald, Tchuř – Jakobovský, Kotiš, Novotný. Rozhodčí: Možíš - Pelikán, Marek. Počet diváků: 1 836

MFK OKD Karviná: Kafka – Hoffmann, Mihálik, Homola, Tchuř – Pavlík – Ciku (62. T. Zápotoka), Ficek (80. Slončík), Knötig (66. Milosavljev), Gonda – Gottwald.

SK Slovan Varnsdorf: Porcal – Pimpara, Jakobovský, Hozda, Stehlík – Mach, Kotiš, Rudnytskyy (77. Novotný), Chod (46. Kulhánek) – J. Procházka, Jordák (46. Čemba).

Kurzy na zápas
Sázkovka 1 0 2
Bet-at-home 2.55 2.95 2.55
10Bet 2.53 2.98 2.61
SportingBet 2.50 2.95 2.70
Maxitip 2.60 2.90 2.60
Sazka Tip 2.50 3.00 2.55
Bwin 2.55 3.00 2.60
Chance 2.55 2.90 2.67
Fortuna 2.60 2.90 2.62
Synot Tip 2.55 2.90 2.65
Tipsport 2.50 3.00 2.65

Údaje ke čtvrtku 13:00.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo