Generální partner
Světlý režim
27. březen 2017

U21: Chycená penalta v závěru zajistila tři body

Napínavý a bojovný duel na umělé trávě Sportovního centra Kovona pro sebe ukořistili domácí. Oba týmy měly po přestávce výhodu pokutového kopu, ovšem využil toho jen domácí tým. Příbram navíc dohrávala v oslabení.
MFK Karviná
pondělí 27.3.2017
2:1
(1:1)
Kovona UT
Diváci: 50
FK Viagem Příbram
Pindroch - Jakubov, Novák, Karčmář, Kania - Behan, Mládek, Dendis, Sas (70. Strakoš) - Macej - Řapek (75. Pezzotti).
Branky: 26. Řapek, 65. z pen. Behan - 10. Januška
ŽK: Mládek, Macej, Behan - Holý, Januška, Květ
ČK: 67. Holý (PŘ.)
Rozhodčí: Mikyska

Komentář

Předehrávka 24. kola se nesla ve znamení bojovnosti o každý centimetr hřiště. Lépe začali hosté, kteří se již po deseti minutách dostali do vedení – odraženého míče se zmocnil Januška a nemýlil se. Karvinští sahali po vyrovnání vzápětí, ale brejk domácím nevyšel.

Ovšem v 26. minutě to už vyšlo. Pindroch rychle rozehrál, Behan se prosmýkl kolem příbramských hráčů a křížnou přihrávkou uvnitř pokutového území vybídl ke skórování Daniela Řapka. Ten šancí nepohrdl a zblízka trefil neomylně pod horní tyč.  Do konce první půle se už nic vážnějšího neudálo.

Po změně stran duel gradoval, když nabídl dvě penalty i červenou kartu. Domácí se snažili prosadit hlavně po stranách, ale svůj druhý gól dali až z penalty. K té se postavil tradiční exekutor Zdeněk Behan a i s trochou štěstí nakonec míč skončil v síti. O dvě minuty později bylo Příbrami hůř. Za „řeči“ uviděl druhou žlutou kartu Holý a odešel předčasně do kabiny.

Domácí tak měli přes dvacet minut početní výhody. Jenže některé akce nedotáhli, ztráceli lehké míče a hlavně působili nervózně. Na to málem doplatili v závěru, kdy rozhodčí Mikyska pískl opravdu přísnou penaltu. Ovšem Mareše přečetla jediná posila z A-týmu, gólman Braňo Pindroch! Po jeho úspěšném zákroku rozhodčí duel ukončil. 

Ohlasy trenérů

Trenér Petr Samec: „I z psychického hlediska jsme chtěli vyhrát a máme radost z vydřených tří bodů. Viděli jsme bojovný zápas, Příbram přijela v kvalitní sestavě se zajímavými hráči, kteří se objevují v A-týmu. Předvedená hra se mi celkem líbila, i když některé věci jsme řešili zbrkle, hlavně v poslední dvacetiminutovce v přesile o jednoho hráče. Nakonec se nám to mohlo vymstít po té situaci v samotném závěru. Ale Braňo Pindroch nás v bráně podržel a získali jsme cenné tři body.“

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905