Generální partner
Světlý režim
17. červen 2011

Rezerva chce sezónu zakončit výhrou

Rezerva MFK OKD Karviné se rozloučí s letošní úspěšnou sezonou zápasem 26. kola I. A třídy proti Starému Městu. Svěřenci trenéra Tomáše Bernadyho si zajistili postup do Krajského přeboru s předstihem, i tak dá tým do sobotního zápasu maximum.

Minulý týden Karviná porazila Vlčovice 8:1, a protože Stonava klopýtla v zápase se Šenovem, vytvořili si naši borci kolo před koncem nedostižný čtyřbodový náskok. "Pocity jsou v tuto chvíli samozřejmě nádherné," zářil štěstím trenér Bernady. Od příští sezony tak MFK OKD Karvinou "B" uvidíme v Moravskoslezském krajském přeboru.

"V Krajském přeboru se nebudeme rozkoukávat. Chceme hrát o přední příčky a jsem zvědav, jakým způsobem se nám to bude dařit. V zimní přípravě jsme si ověřili, že můžeme hrát s mužstvy, které jsou o dvě soutěže výš. Nezbývá než to potvrdit v mistrovských zápasech."

"I letní příprava je nastavena tak, že nebudeme hrát s žádnými slabými mužstvy. Čekají nás jen silní soupeři. Hráči budou mít v přípravě nastavenou laťku vysoko, aby do toho mohli v mistrovských zápasech vlétnout naplno. Chceme hrát v horních patrech tabulky, potenciál na to Karviná má," míní Bernady

Proti Starému Městu nastoupí sestava bez hráčů prvního mužstva. Příležitost dostanou hráči, kteří byli v jarních bojích o postup méně vytížení. Trenér Bernady odmítá, že mužstvo se už vidí na dovolené a do zápasu nedá všechno. "Hrajeme o svou reputaci, fotbalisté o své jméno. Jako tým hrajeme o to, že když diváci přijdou na náš zápas, musí jednoznačně vidět, že jsme postoupili zaslouženě. A to chceme svým výkonem potvrdit."

První letošní vzájemné utkání vyhrála MFK OKD Karviná 2:0. S čím chce kormidelník Bernady vyrukovat v sobotu? "Vyrukujeme se svými klasickými zbraněmi, budeme hrát útočně. Chceme se do šancí dostávat a proměňovat je. Takhle hrajeme celé jaro," uzavřel kouč.

Výkop utkání je naplánován na sobotu od 17:00 na fotbalovém stadionu Kovona.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo