Generální partner
Světlý režim
17. říjen 2011

Úspěšný víkend mládeže MFK OKD Karviná

Našim mládežnickým týmům se o víkendu dařilo. Dorosty uspěli nad Frýdkem Místkem, žáci zvládli zápasy proti Jeseníku.
MFK Frýdek Místek - MFK OKD Karviná U19 1:3 (0:1)

Branky MFK OKD Karviná U19: 84. a 90. Legierski, 36. Fulnek

Sestava MFK OKD Karviná U19: Pecha - Taraba, Marek, Maryniok, Kupczak - Fulnek, Puškáč, Roman, Kurušta - Lišaník (51. Ryšavý), Legierski (89. Stanowski)

Hodnocení trenéra Radomíra Korytáře: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Naše hra trpěla malým prostorem a nekvalitním terénem, proto byly naše kombinace poměrně často nepřesné. Trpělivě jsme čekali na příležitosti, které jsme nakonec zúžitkovali. Ve 36. minutě dobře hrající Kurušta naservíroval podél malého vápna míč Fulnekovi, který nezaváhal a otevřel skóre. Soupeř kontroval rohovým kopem a v 79. minutě po naši ojedinělé chybě vyrovnal.I my jsme se dočkali branky z rohového kopu, kdy se po centru Puškáče prosadil Legierski a zvýšil na 2:1. Poslední branku utkání , po odvrácené standardní situaci soupeře, vstřelil opět Legierski."

MFK OKD Karviná U17 - MFK Frýdek Místek 4:2 (0:2)

Branky MFK OKD Karviná U17: 54. a 76. Puchel, 45. Šimák, 70. Moskál

Sestava MFK OKD Karviná U17: Mato - Šlampiak (77. Onderka), Badura, Kloda, Berešík - Puchel, Šimák, Wenglorz (73. Gabrysiak), Siekiera (53. Derík) - Moskál, Uher

Hodnocení trenéra Jindřicha Dohnala: "V průběhu celého utkání jsme měli drtivou převahu, vypracovali jsme si spoustu šancí, ale dlouho jsme nemohli vstřelit branku. Navíc jsme po dvou standardních situacích soupeře a našich chybách dvakrát inkasovali. Důležité bylo, že hráči nepropadli panice, hráli po zemi a trpělivě a přesně kombinovali. Již do poločasu mohlo být skóre v náš prospěch. Nastřelili jsme dvakrát tyč a třikrát zastoupili hráči soupeře svého již překonaného brankáře na brankové čáře. Ve druhé půli jsme se prosadili i střelecky a čtyřmi góly jsme utkání otočili. Ve 45. minutě Šimák pěknou střelou přes zeď snížil na 1:2. V 54. minutě ho napodobil Puchel a vyrovnal. V 70. minutě dal Moskál hlavou na 3:2 a výsledek pečetil v 76. minutě z penalty opět Puchel. Kaňkou celého utkání bylo zbytečné vyloučení Šimáka za nesportovní chování. Hráči dnes dali do utkání karvinské srdce a za předvedený výkon zaslouží pochvalu."

MFK OKD Karviná U16 - MFK Frýdek Místek 3:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná U16: 21. 38. a 86. Molnári

Sestava MFK OKD Karviná U16: Pastornický - Kurz, Szkuta, Leibl, Ceremuga - Jadamik, Molnari, Kamiňski (62. Moskál)), Strohalm (62. Puchel) - Duda, Puškáč (55. Chnúrik)

Hodnocení trenéra Marka Bielana: "Na nerovném terénu se hrál velice slušný fotbal z obou stran. Měli jsme větší vůli po vítězství a vyrovnané utkání tak dotáhli do vítězného konce. Chválím hráče za bojovnost a nasazení, zvláště po vyloučení Ceremugy."

MFK OKD Karviná U15 - FC Jeseník 10:1 (5:0)

Branky MFK OKD Karviná U15: 24. 39. 41. 46. a 66. Kubiena, 11. 27. 29. a 37. Řapek, 23. Mareček

Sestava MFK OKD Karviná U15: Chmiel - Matějek, Ženíšek, Stallmach, Budina - Putyera (45. Mikulec), Mareček, Čermák, Malyjurek (35. Kolek) - Řapek, Kubiena

Hodnocení trenéra Jana Laslopa: "Vysoké vitězství odpovídá průběhu utkání, hosty jsme přehrávali ve všech činnostech. Střelecky se zaskvěl opět Kubiena s pěti góly a zdatně mu sekundoval Řapek se čtyřmi brankami, tu jedinou, kterou nedali oba naši útočníci, vstřelil Mareček. Jediný gól hostů padl po zbytečné chybě v naší obraně."

MFK OKD Karviná U14 - FC Jeseník 5:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná U14: 9. a 20. S Jaworski, 49. Egri, 53. Lingr, 67. Popek

Sestava MFK OKD Karviná U14: Ciupa - Berešík (55. Všetička), Poštulka, Zeisberger, Hujo (59. Popek) - Chloň (35. Ligocký), Štěrba (36. A Jaworski), Lingr, Břevčinský - S.Jaworski (57. Kondziolka), Egri

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "V tomto utkání jsme potvrdili roli favorita a soupeře z Jeseníku jsme jednoznačně převyšovali ve všech herních činnostech. Z naší převahy se bohužel nepodařilo výsledkově ještě více vytěžit a mnoho vyložených šancí zůstalo nevyužito. Mrzí mě obdržená branka, protože soupeř vystřelil na bránu jen jednou."

"Od úvodního hvizdu jsme se usadili na polovině soupeře, kterého jsme nutili k nepřesným rozehrávkám a odkopům. Šance jsme si vytvářeli prakticky ihned, jen se nám nedařila finální fáze v podobě efektivního zakončení. Nakonec jsme se brzké uklidňující branky dočkali v 8. minutě utkání. Po rohu Brevčinského se odražený míč dostal k Lingrovi, který přihrál Jaworskému a ten svou šanci s přehledem proměnil. Kluky jsme nutili k ještě větší aktivitě. Příležitosti a šance jsme si vytvářeli, ale jejich nedotažení do konce se projevilo zvýšenou nervozitou při zakládání akcí i při samotném postupném útoku. Branky jsme se dočkali až ve 20. minutě. Lingr z 18ti metrů vystřelil, gólman hostů jeho střelu neudržel a dobíhající Jaworski vstřelil svou druhou branku utkání. Do konce poločasu to bylo, co se týče navýšení skóre bohužel vše."

"Druhý poločas začal stejně jako první. Naše převaha a taky naše nemohoucnost přidat další branky. Nakonec se ve 49. minutě po samostatné akci prosadil Egri. Tvrdou střelou z 25 metrů navýšil skóre na 3:0. O čtyři minuty později se prosadil Lingr. Jaworski přihrál do pokutového území rozběhnutému Lingrovi, který nezaváhal. V 60. minutě se po ojedinělé akci prosadili i hosté. Po zaváhání stoperské dvojice útočník hostů běžel sám na gólmana, který svou šanci s přehledem proměnil. Tři minuty před koncem se ještě prosadil Popek. Po narážečce s Lingrem střelou ze 17 metrů upravil skóre na konečných 5:1."

FC Jeseník - MFK OKD Karviná U13 1:16 (0:4)

Branky MFK OKD Karviná U13 I: 22. 35. a 38. Chmiel, 18. a 49. Király, 42. Piecha, 45. Pawlowicz, 55. Cieslawski

Branky MFK OKD Karviná U13 II: 22. a 32. Hejda, 35. a 39. Swaczyna, 45. a 53. Kožusznik, 12. Hruška, 57. Macko

Sestava MFK OKD Karviná U13 I: Egermajer - Motyčka (30. Vrba), Cieslawski, Király - Piecha, Feik, Pawlowicz - Chmiel

Sestava MFK OKD Karviná U13 II: Lipták - Sembol, Kožusznik, Szotkowski - Hejda, Macko, Swaczyna - Hruška (30. Szafarczyk)

Hodnocení trenéra Lumíra Davida: "První poločas tohoto utkání se asi kluci ještě probouzeli po dlouhé. Měli jsme převahu, ale chyby některých hráčů dostaly jinak slabého soupeře do několika příležitostí, které ale nedokázal využít. Druhou půli už vypadal obraz hry jinak a kluci se zklidnili jak v koncovce, tak v obraně a soupeři nedali sebemenší šanci na uspěch."

FC Jeseník - MFK OKD Karviná U12 5:6 (2:4)

Branky MFK OKD Karviná U12 I: 8. a 25. Madej, 2. Mrózek, 26. Soušek

Branky MFK OKD Karviná U12 II: 16. Ponča, 35. Ostáš

Sestava MFK OKD Karviná U12 I: Noworyta - Zorychta, Mrózek, Kretek - Urban (30. Kniezek), Seriš, Soušek - Madej

Sestava MFK OKD Karviná U12 II: Kux - Vlachovský, Bielan (50. Mynář) - Ponča, Bijok, Kaczmarczyk (45. Dobeš) - Ostáš, Brzózka

Hodnocení trenéra Zbyška Gazdy: "Toto utkání se nám nevyvedlo co se týče vstřelení co největšího počtu gólů. Fotbalově jsme byli o něco lepší, ale spousta chyb v herních činnostech davalo soupeři šanci jít do brejku a skórovat. Někteří hráči přistoupili k utkání lechkovážně, a proto soupeř využíl vše, co jsme mu nabídli."

Inter Petrovice - MFK OKD Karviná st. žáci C 6:0 (1:0)

Sestava MFK OKD Karviná C: Kucza - Jung, Gatnar, Skalka, Gasior - Lotter, Malysz, Molnári, Kielkowski - Bobčák, Špernoga

Hodnocení trenéra Romana Franka: "Naprosto jsme propadli. Nechali jsme soupeři příliš mnoho prostru a ten nám jen zdvořile poděkoval proměněním svých šancí. Jediný obstojný výkon předvedl Molnári, ale nikdo se k němu nepřidal. Náš nejhorší výkon."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905