Generální partner
Světlý režim
15. prosinec 2011

Žáci U14 se v Korni prezentovali atraktivním fotbalem

Na turnaji v nově otevřené sportovní hale v Korni se starší žáci MFK OKD Karviná kategorie U14 umístili na pátém místě.

Pro U14 byl turnaj tečkou za povedeným podzimem, v žákovské lize se svěřenci trenérského dua Špička - Hujík umístili na pěkném druhém místě za ostravským Baníkem. "Turnaj byl dobře obsazen a přes nelichotivé páté místo kluci nezklamali a většinou předváděli pěkný kombinační fotbal, který ocenili jak přítomní diváci, tak trenéři. Ve všech utkáních jsme měli navrch, bohužel se nám nepodařilo zužitkovat mnoho vyložených šancí v klíčových utkáních a to nás stálo postup do bojů o medailové příčky," hodnotil výkony svého týmu kouč Aleš Hujík.

V prvním utkání žáci narazili na pozdějšího finalistu OŠK Nededza (bývalý Juventus Žilina). "Soupeře jsme přehrávali, ale z mnoha šancí se nám branku vstřelit nepodařilo a tak utkání skončilo bez branek," mrzelo Aleše Hujíka.

"Druhé utkání jsme odehráli proti pořádajícímu celku FK Čadca. V tomto utkání jsme jasně dominovali a jen vinou nedůslednosti a možná i uspokojení z vysokého vedení jsme soupeři dovolili výsledek, který neodpovídal průběhu na hřišti. Toto utkání jsme vyhráli 5:4," pokračoval karvinský kormidelník.

V utkání proti Polomu Rakova si Karviná s chutí zastřílela, nejslabšího účastníka turnaje rozstřílela 12:1. Ve čtvrtém utkání U14 porazila FK Púchov 4:1. "Kluci předvedli dobrý výkon a zaslouženě zvítězili," těšilo Hujíka.

V posledním utkání základní skupiny karvinští mladíci podlehli týmu MFK Dolný Kubínu 3:0. Soupeř nastoupil s defenzivní taktikou a trestalo Karvinou z protiútoků. Prohra odsunula žáky na třetí místo ve skupině a boj o páté místo.

V zápase o umístění se Karviná utkala proti Tatranu Turzovka. Svému protivníkovi nic nepovolila a vyhrála vysoko 6:0. " I když byli kluci zklamaní, že nepostoupili do bojů o medaile, postavili se k tomuto střetnutí zodpovědně," mnul si ruce lodivod Aleš Hujík.

Výsledky MFK OKD Karviná:

MFK OKD Karviná- OŠK Nededza 0:0

MFK OKD Karviná - FK Čadca 5:4 (Jaworski 3, Ligocký, Lingr)

MFK OKD Karviná – Polom Rakova 12:1 (Lingr 3, Jaworski S. 3, Hujo 2, Štěrba 2, Kondziolka, Dostál)

MFK OKD Karviná - FK Púchov 4:1 (Jaworski S., Jaworski A., Štěrba, Kondziolka)

MFK OKD Karviná – MFK Dolný Kubín 0:3

O 5. místo:

MFK OKD Karviná – Tatran Turzovka 6:0 (Jaworski S. 2, Jaworski A., Dostál, Kondziolka, Lingr)

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905