Generální partner
Světlý režim
30. leden 2012

Výsledky mládeže v přípravě: Žáci U15 porazili Frýdek - Místek

O víkendu sehrály přípravné zápasy mládežnická mužstva MFK OKD Karviná.

SFC Opava U 19 - MFK OKD Karviná U19 1:1 (1:1)

Branka MFK OKD Karviná U19: 20. Taraba.

Sestava MFK OKD Karviná U19: Pecha (45.Dočekal) - Káňa, Stanowski, Maryniok, Kupczak - Hanzel, Roman (70.Gorovič), Gorniok, Taraba - Kurušta,Ryšavý (55.Blaho)

Hodnocení trenéra Radomíra Korytáře: "Do utkání jsme vstupovali po náročném kondičním bloku, ale na hráčích nebyla znát přílišná únava. Naše hra měla slušné parametry a hráči splnili vše, co jsme si před utkáním řekli. Hráli jsme vysoký presink a soupeře jsme atakovali na jejich obranné polovině. V určitých presinkových situacích jsme byli úspěšní a vytvářeli jsme si brankové příležitosti, ale technicky se nám nedařilo to dotáhnout do úspěšného konce."

MFK OKD Karviná U17 - Fotbal Frýdek Místek 2:6 (1:2)

Statistiky doplníme.

MFK OKD Karviná U16 - Fotbal Frýdek - Místek 2:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná U16: 5. Kurz, 20. Reis.

Sestava MFK OKD Karviná U16: Novák (40. Němeček) - Kurz, Leibl, Szkuta, Ceremuga - Tomeček, Duda, Koziol, Strohalm (58. Jadamík) - Chnúrik, Reis (58. Molnári).

Hodnocení trenéra Petra Gibaly: "V tomto utkání jsme soupeře přehrávali především agresivitou na míči a důrazem v osobních soubojích. V druhém poločase jsme nedokázali udržet míč a soupeř nás začal přehrávat, ale po vystřídání se obraz hry opět změnil v náš prospech, kdy jsme dokázali více kombinovat a prosazovat se před soupeřovou "šestnáctkou". V závěru jsme hráli o deseti hráčích po vyloučení Szkuty, kdy po jeho zákroku soupeř proměnil penaltu a byl ještě několikrát v koncovce nebezpečný, ale své šance neproměnil i díky brankáři Patriku Němečkovi."

Fotbal Frýdek-Místek - MFK OKD Karviná U15 1:2 (1:2)

Branky MFK OKD Karviná U15: 21. Budina, 22. Blanik.

Sestava MFK OKD Karviná U15: Chmiel (35. Mušec) - Hilbert (35. Matějek), Ženíšek, Stallmach, Budina - Malyjurek (35. Mikulec), Mareček, Čermák, Lichtblau (35. Putyera) - Blanik, Kubiena (35. Karkoschka).

Hodnocení trenéra Jana Laslopa: "Sice jsme domácí tým porazili, ale výkon nebyl dobrý. Stále se projevují nedostatky v přihrávkách a výběru místa."

Fotbal Frýdek Místek - MFK OKD Karviná U14 1:5 (1:3)

Branky MFK OKD Karviná U14: 9. S. Jaworski, A. Jaworski, 34. Štěrba, 51. Dostál, 68. Cieslawski.

Sestava MFK OKD Karviná U14: Ciupa (36. Jóba) - Zeisberger (36. Všetička), Michailidis (36. Cieslawski), Poštulka (36. Dostál), Brevčinský - Chloň (36. Špaček), Štěrba, A.Jaworski (36. Lingr), Bolec (36. Hujo) - S.Jaworski, Kondziolka (36. Egri).

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "Po celé utkání jsme měli převahu a vítězství bylo naprosto zasloužené. Většinou jsme předváděli pěkný kombinační fotbal s mnoha vyloženými šancemi, které jsme buď zbrkle nebo špatně řešili, což je prozatím naším největším nedostatkem. Musím ocenit i mužstvo soupeře, které i přes naši převahu se snažilo hrát kombinační fotbal a neuchylovalo se jen k destruktivní hře."

MFK OKD Karviná U12 - MOSIR Jastrzebie 3:6 (1:4)

Branky MFK OKD Karviná U12: 33. a 45. Soušek, 21. Seriš.

Sestava MFK OKD Karviná U12: Kux (30. Noworyta) - Turoň (30. Zorychta), Bijok (30. Vlachovský), Urban (30. Bielan), Kisza, Seriš (30. Soušek), Kniezek (30. Kaczmarczyk), Brzózka (30. Ostáš).

Hodnocení trenéra Zbyška Gazdy: "Druhé připrávné utkání jsme odehrali s kvalitním soupeřem, který byl technický velmi dobrý. Naším cílem bylo vyzkoušení nekolika nových hráčů, abychom věděli jak na tom jsou."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo