Generální partner
Světlý režim
3. březen 2012

Dorosty se v sobotu utkaly proti Žilině

Všechny dorostenecké kategorie v sobotu změřily síly se slovenskou Žilinou.

MFK OKD Karviná U19 - MŠK Žilina 1:1 (0:1)

Branky MFK OKD Karviná U19: 70. Gorniok.

Sestava MFK OKD Karviná U19: Dočekal (46. Pecha) - Káňa, Škahić, Stanowski, Taraba (68. Šindrič) - Hanzel (46. Pilavdžič), Gorniok, Roman (60. Gorovič), Fulnek - Lišaník, Ryšavý (46. Maljar).

Hlavní trenér staršího dorostu U19 Radomír Korytář si sobotní utkání pochvaloval. "Utkání mělo opravdu vysokou úroveň, o to víc nás těší, že jsme prodloužili neporazitelnost a sehráli opravdu povedené utkání. V 1. poločase jsme měli drobné problémy s pozdním vystupováním a komunikací mezi hráči obranné řady, ale s narůstajícím časem jsme se sladili a dělali soupeři problémy. Myslím si, že konečný výsledek je spravedlivým vyjádřením rozložení sil na hřišti," uvedl Radomír Korytář.

MFK OKD Karviná U17 - MŠK Žilina 0:1 (0:0)

Sestava MFK OKD Karviná U17: Mato - Hruška, Wenglorz, Badura (40. Frisch), Berešík (35. Kloda) - Derík, Šimák, Siekiera, Procházka - Uher (40. Moskál), Gabrysiak.

"Hráči podali poctivý a bojovný výkon, ale na kvalitního soupeře to dnes nestačilo. V útočné fázi jsme často chybovali, scházela nám mezihra a jednoduchost v přechodové fázi. Ve finální fázi jsme byli málo odvážní a situace před brankou soupeře jsme řešili příliš zbrkle. Největší příležitosti ke vstřelení branky neproměnili dvakrát Derík, Procházka a Hruška," řekl po utkání trenér Jindřich Dohnal.

MŠK Žilina - MFK OKD Karviná U16 0:2 (0:2)

Branky MFK OKD Karviná U16: 12. Tomeček, 17. Kamiňski.

Sestava MFK OKD Karviná U16: Pastornický - Kurz, Malík, Leibl, Ceremuga - Tomeček, Koziol, Duda, Kamiňski (67. Molnári) - Reis (67. Chnúrik), Puškáč.

"V prvním poločase jsme se snažili opět rozahrávat na krátko, nedařilo se nám to, soupeř toho využíval, dostával nás pod tlak a my jsme se sporadicky dostávali z naší poloviny. Po 15 minutách jsme hru vyrovnali, více se snažili kombinovat a udržet míč, tím jsme se dostali do hry," hodnotil první poločas trenér U16 Petr Gibala.

"Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, v určitých sekvencích hry jsme soupeře přehrávali. V závěru jsme i Žilinu často přečíslovali a chodili do situací, které při lepším provedení mohly být gólové. První branku jsme dali po dobrém napadání brankáře, jeho chybě a přesném zakončení Tomečka. Druhý gól jsme dali po přesné přihrávce Koziola z krajního prostoru do šestnáctky na Kamiňského, který si obešel stopera a přesně zakončil," uzavřel kouč Gibala.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo