Generální partner
Světlý režim
28. duben 2012

Městský stadion hostí atraktivní souboj

MFK OKD Karviná přivítá v nedělním šlágru 25. kola druhé nejvyšší soutěže Vysočinu Jihlava.

Do Karviné zavítá mužstvo s prvoligovými ambicemi FC Vysočina Jihlava. Tým trenéra Romana Pivarníka nepoznal porážku ve čtyřech druholigových utkáních v řadě a se 44 body je na třetím místě tabulky. "Jihlava má velmi kvalitní mužstvo, vyzdvihl bych především jména jako Blažek, Mešanović nebo Tecl. Soupeř si dělá zálusk na body, ale my mu chceme jeho plány co nejvíce ztížit," řekl Marek Kalivoda, hlavní trenér MFK OKD Karviná.

"V tomto utkání se ukáže, zda máme na to, abychom atakovali špičku druhé ligy. Svému mužstvo věřím, neprodáme kůži lacino a pokusíme se na Jihlavu bodově dotáhnout," dodal karvinský kormidelník Kalivoda.

MFK OKD Karviná v minulém kole podlehl v hornickém derby Baníku Most 0:1 a klesl na páté místo v tabulce druhé ligy. "Budeme se snažit porážku v Mostě odčinit," poznamenal Marek Kalivoda.

Jihlavě se ještě nikdy nepovedlo v Karviné naplno bodovat. V loňské sezoně tady dokonce vyhrála 2:1. V dramatickém klání otočil Městský fotbalový klub nepříznivý vývoj až v poslední dvacetiminutovce, kdy se trefili Opic s Milosavljevem.

Hlavní trenér MFK OKD Karviná Marek Kalivoda věří, že fanoušci přijdou podpořit Karvinou na Městský stadion v hojném počtu. "Chtěl bych fanoušky na nedělní utkání pozvat. Mají se na co těšit, my se budeme snažit, aby si odnesli co nejlepší zážitek. Potřebujeme jejich podporu, takže věřím, že jich přijde hodně," doufá trenér Kalivoda.

Domácí Karviná bude postrádat útočníky Presla s Bartošákem, oba nepustí do hry karetní trest.

Utkání MFK OKD Karviná - FC Vysočina Jihlava začíná v neděli 29. dubna od 17:00 na Městském stadionu v Karviné - Ráji. Prvních 300 platících diváků dostane slevu 25 procentní slevu na módní oblečení značky C&A v obchodním centru Karviná.

Vzájemná bilance: 1 - 3 - 3.

Podzimní souboj:

FC Vysočina Jihlava - MFK OKD Karviná 1:1 (1:0)

Góly: 25. Gabriel - 83. Ciku. ŽK: Tecl - Bartozel, Motyčka, Jursa. Rozhodčí: Mikel - Slavík, Nádvorník. Počet diváků: 1390.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo