Generální partner
Světlý režim
15. červen 2009

Osmnáctka rozdrtila Dolní Benešov

Karvinští dorostenci a mládežníci si pořádně zastříleli. Osmnáctka deklasovala Dolní Benešov 12:0, U17 si hravě poradila se Šardicemi 6:1, U16 porazila Benešov 5:1 a stejným poměrem vyhrála U14 v Jablunkově. Jedinou velkou kaňkou je vysoká prohra družstva U13 v Hlučíně. Přinášíme Vám výsledkový servis.

MFK OKD Karviná U19 - FK Šardice 1:4 (0:2)

Branka MFK OKD Karviná: 46. Wojaczek

Sestava MFK OKD Karviná: Stach (90. Kotrla) - Sznapka , Němec (50. Pištěk), Michalík, Žebrok - Večeřa, Škuta (65. Zahatlan), Mozol, Janík (60. Koutný) - Baláž, Wojaczek (54. Kubiena)

Zápas jsme prohráli zaslouženě, protože soupeř byl důraznější a úspěšný v koncovce, kdežto my jsme ve 100% brankových příležitostech zklamali.

MFK OKD Karviná U18 - FK Dolní Benešov 12:0 (6:0)

Branky MFK OKD Karviná: 15., 27. a 76. Mozol, 28., 31. a 85. Sznapka, 12. a 81. Pištěk, 42. Němec, 62. Puškáč, 75. Papuga, 82. Beilner

Sestava MFK OKD Karviná: Kotrla - Zielonka, Němec, Sznapka, Nowinski - Koutný (46. Papuga), Puškáč (63. Beilner), Wojaczek, Pištěk - Mozol, Kubiena

Jednoznačné vítězství našeho týmu, soupeře jsme předčili ve všech fotbalových činnostech. Jak v jednotlivcích tak v týmové hře. Gólů mohlo být daleko více, ale opět jsme nevyužili několik vyložených brankových příležitostí.

MFK OKD Karviná U17 - FK Šardice 6:1 (4:1)

Branky MFK OKD Karviná: 25. a 35. Graňák, 32. a 58. Puškáč, 21. Seget, 61. Skoč

Sestava MFK OKD Karviná: Stareček - Slanina, Mleziva, Varga, Žídek - Ochodek (54.Otisk), Graňák, Puškáč, Seget - Marek (51. Skoč), Jurygáček (50. Kaša)

Od prvních minut jsme byli jasně lepším mužstvem. V úvodu se nám nepodařilo proměnit dvě šance a soupeř se dostal do vedení po chybě brankáře. Ale to bylo z jeho strany vše. Po zbytek utkání jsme dobře a přesně kombinovali, vytvářeli si spoustu šancí po krásných akcích a svou převahu jsme vyjádřili i gólově.

MFK OKD Karviná U16 - FK Dolní Benešov 5:1 (2:1)

Branky MFK OKD Karviná: 37. a 68. Skoč, 72. a 80. Třaskalík, 35. Doležal

Sestava MFK OKD Karviná: Nikiel - Maryniok, Šiška, Kupczak, Helis (28. Dančík) - Třaskalík, Nowak, Kaša, Otisk - Doležal (60. Blaho), Skoč

V tomto utkání jsme hráli o konečné třetí místo. V prvním poločase jsme si vytvořili mírnou převahu, ze které vyplynuly střelecké pokusy kolem pokutového území, které brankář soupeře zlikvidoval. Ve 20 minutě náš levý obránce udělal chybu a v následném souboji o míč získal soupeř výhodu pokutového kopu, který proměnil. Chlapci to vzali za správný konec a po deseti minutách v rozmezí dvou minut vstřelili dva góly. V druhém poločase jsme hráče Dolního Benešova nepustili do vyloženější šance. Soupeř nám povolil pouze střelbu ze střední vzdálenosti. Až 12 minut před koncem jsme po fotbalových akcích překonali soupeřovu obranu i brankáře a vstřelili tři góly. Musím pochválit chlapce za nasazení, které předvedli v tak těžkých podmínkách.

Spartak Jablunkov - MFK OKD Karviná U14 1:5 (1:3)

Branky MFK OKD Karviná: 10., 17., 19. a 50. Kurušta, 60. Siekiera

Sestava MFK OKD Karviná: Pecha – Onderka, Kantor (50. Šipula), Kloda, Šťastný – Iliadis (55. Derik), Wenglorz, Kolek (45. Uher), Siekiera – Kurušta, Sivák (61. Frisch)

Úvod utkání byl z naší strany ospalý, soupeř toho dokázal dokonale využít a ve 4. minutě se ujal vedení. Kluci se nezalekli, naopak začali soupeře přehrávat a vytvářet si jednu šanci za druhou. Výsledkem toho jsme 1.poločas vyhráli 3:1. V 2. půli jsme měli hru plně pod kontrolou, soupeře jsme nepouštěli do tlaku a z rychlých protiútoků jsme přidali další dvě branky.

FC Hlučín – MFK OKD Karviná U13 11:0 (7:0)

Sestava MFK OKD Karviná: Pastornický - Chmelař, Molnári, Kurz, Szkuta - Hubáček, Puškáč, Jadamík, Chnúrik - Johanides, Moskál

Střídání: Káňa - Hubáček, Tomeček - Chnúrik, Kubica - Pastornický

Celé jaro se kluci snažili, bojovali, ale v tomto zápase jsme úplně vyhořeli. Domácí hráči byli po všech stránkách lepší. Zápas nám v ničem nevyšel, od brankáře až po útok. Škoda jenom, že to bylo poslední mistrovské utkání.

Spartak Jablunkov - MFK OKD Karviná U12 3:0 (1:0)

Sestava MFK OKD Karviná: Andrle (31. Němeček) - Čermák, Šiška, Lichtblau, Szelong - Klimša, Kolek, Lingr, Johanides - Řapek, Michalička

Střídající hráči: Kielkowski, Szkutek, Molnári, Gasior

Bylo to utkání, které rozhodly proměněné šance. Soupeř je proměňoval, kdežto naši hráči úplně propadli v koncovce.

MFK OKD Karviná C mladší - Staré Město (F-M) 2:1 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná: Gašo, Kurz

Sestava MFK OKD Karviná: Miarka - Hanák, Kurz, Leibl, Petyniak - Svoboda, Bouřa, Iliadis, Ščuka - Gašo, Kendzior

Střídající hráči: Sicha, Konopka

Poslední zápas sezóny jsme zvládli. Kluci podali velmi dobrý výkon. Vítězstvím jsme potvrdili 5. místo v Krajské soutěži.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo