Generální partner
Světlý režim
24. září 2012

Antonín Presl: Spadl z nás balvan

Konečně vstřelený gól na domácím trávníku a konečně výhra! Tři zápasy a celých 372 minut se čekalo než někdo z domácích hráčů prolomí střelecké trápení. Povedlo se to až Antonínu Preslovi v 56. minutě zápasu proti Táborsku.

Tondo, na domácím hřišti jste vstřelili gól po dlouhých 372 minutách. Ten také znamenal hubenou výhru 1:0. Jak velký kámen vám spadl ze srdce?

Řekl bych spíše balvan. To čekání bylo hodně dlouhé. Věřím, že nás toto vítězství pořádně nakopne s výhledem k příštím zápasům.

Jak těžký byl vůbec nedělní duel? Přeci jen hosté mají jednu z nejlepších obran, naopak útok podprůměrný, takže nějaké gólové hody se očekávat asi nedaly.

Asi ano. Mohlo být hůř hned v první minutě, to by pak bylo extrémně těžké výsledek otočit. Ale postupem času jsme byli lepším mužstvem na hřišti a tři body máme zaslouženě.

Změnilo se něco v tréninku? Trenér Petr Mašlej v týdnu mluvil o zábavnější formě, aby z vás spadla psychická deka.

Bylo to trochu uvolněnější, to je pravda. Dělali jsme také pár nových věcí. Ale pokud se ptáte na nějakou zásadní změnu, tak ta neproběhla.

V Karviné se hrává v rozestavení 4-4-2. Bývalý trenér Pavel Malura to však zkoušel především s jedním hrotem a dvěma defenzivními záložníky. Myslíte si, že vám pomohl přechod k rozestavení se dvěma hroty?

Když budu mluvit za sebe, tak jsem strašně rád, že jsem mohl nastoupit po boku Pavla Vrány. Hraje se mi s ním dobře a umíme si vyhovět. Což je samozřejmě důležité.

V sobotu hrajete derby v Opavě, které se extrémně nedaří. Může to být pro vás výhoda, že naopak tady se konečně zvítězilo?

Nějaká psychická výhoda by to pro nás být měla. Derby je specifické, ale do Opavy pojedeme urvat minimálně bod.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo