Generální partner
Světlý režim
17. listopad 2012

Vítězná derniéra, Karviná-Bohemians 2:0

Za vydatného povzbuzování karvinských fanoušků zvládl domácí celek poslední soutěžní utkání v roce 2012. Střížkovská Bohemka odjela z Karviné s porážkou 0:2.
MFK Karviná
sobota 17.11.2012
2:0
(1:0)

Diváci: 841
Bohemians Praha
Paleček - Cverna O., Hoffmann, Cverna V., Hottek - Limanovský, Vaněk (74. Puškáč), Gonda, Vladavič - Ciku (80. Besta) - Mišinský (82. Vrána).
Winter - Demeter (79. Macháček), Liantsevich (60. Vojta), Nesvadba, Grznár - Penc - Očovan, Špidlen, Grossmann (25. Krystan), Šenkeřík - Kuzmanovič.
Branky: 16. Mišinský, 52. Ciku
ŽK: Ciku - Liantsevich, Nesvadba
Rozhodčí: Orel - Arnošt, Trávníček

Komentář

Bez většího stresu a problémů si Karviná připsala do tabulky tři body a přezimuje na desáté příčce tabulky bez ohledu na výsledky ostatních týmů. O výhře rozhodly góly Vladimíra Mišinského a Elvista Cikua. Bohemka se v průběhu zápasu dostala k ohrožení domácího brankáře Lukáše Palečka možná ve třech případech. Nejnebezpečnější akci si vypracovala deset minut před koncem, ale závar před brankou uklidnil Josef Hoffmann. Domácí defenzivní činnost působila jistě a po dvou zápasech opět neinkasovala.

Domácí tým byl od začátku lepší a příliš toho Bohemians nedovolil. První branka padla už po čtvrthodině, kdy Hottkův trestný kop uklidil hlavou do brány s pomocí tyče Vladimír Mišinský a domácí vedli. Za deset minut se do šance dostal Martin Limanovský, ale svou příležitost neproměnil. Bohemka působila marným dojmem, a když Elvist Ciku přidal v 52. minutě druhý gól po krásném rozebrání hostující obrany třemi karvinskými hráči, bylo takřka jasno.

Pojistku v podobě třetí branky branky mohl přidat po načasované přihrávce Cikua opět Limanovský, ale tomu není souzeno, přestože postupoval sám na brankáře Wintera, ale vystřelil pouze do něj. Největší příležitost měli hosté až deset minut před koncem. centr z levé strany však na zadní tyči odvrátil hlavičkující Josef Hoffmann. Se závěrečným hvizdem se tak mohli hráči společně s fanoušky, kteří vytvořili parádní atmosféru, potěšit a společně se radovat z výhry 2:0, která byla zcela zasloužená.

Ohlasy trenérů

Domácí trenér Jan Pánik: „Závěrečný podzimní duel jsme zvládli na výbornou a zaslouženě bereme tři body. Herně jsme měli zápas pod kontrolou. Škoda několika nevyužitých šancí, protože Bohemka měla chvíli před koncem snad jedinou příležitost. Kdyby z ní dala gól, tak to opět bylo drama až do konce. Ale fotbal se hraje na góly, my jsme dali dva a vyhráli. S odstupem času nás strašně mrzí domácí ztráty z předešlých utkání."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo