Generální partner
Světlý režim
14. červenec 2009

Karviná byla blízko vítězství

Necelých šedesát sekund chybělo k tomu, aby karvinští dokázali v přípravném utkání porazit Baník Ostrava. Baník na poslední chvíli zachránil Pavlík, ke kterému se odrazil míč po přímém volném kopu.

Utkání se odehrávalo před slušnou diváckou kulisou přesahující dva tisíce fanoušků. Obě mužstva předváděla fotbal od šestnáctky k šestnáctce. Tím jejich útočné snažení končilo a šancí bylo poskrovnu.

O největší vzrušení se postaral pouze Milosavljev a Buryán na straně karvinských, ale ani jednomu se nepodařilo vstřelit gól. Za hosty promarnil svou šanci Kraut. A tak natěšené publikum mohlo ocenit svým potleskem jenom kousky Fernanda Nevese, který posílil zadní řady Baníku a ukázal, že mu nechybí přehled a cit pro hru. Za domácí zaslouží absolutorium Buryán, který dokázal vymazat ostravské útočníky. Nutno ovšem podotknout, že celé mužstvo Karviné dřelo do úmoru a nepovolilo Baníku skoro nic.

Do druhého poločasu provedli oba trenéři celou řadu změn… Dvakrát nebezpečně ohrozil Kučeru Metelka, ale ani jeho pokus z malého vápna se neujal. Zatímco Baník odmítl jít do vedení, karvinští touto šancí nepohrdli. Nejlepší střelec přípravy Látal se opřel z 25 metrů do balónu a Baranek se marně natahoval - 1:0.

Když už se zdálo, že si karvinští připíší vítězství, odpískal rozhodčí Picmaus přísný přímý volný kop těsně za hranicí šestnáctky. K jeho exekuci se postavil Tchuř a jeho střela se nešťastně pro karvinské odrazila k zcela volnému Pavlíkovi, který prostřelil Kučeru – 1:1. Vzápětí rozhodčí ukončil utkání.

Branky: 67. Látal – 90. Pavlík.

Karviná 1. poločas: Kafka – Čeman, Klusa, Buryán, Staš – Beno, Pavlík, Jursa, Milosavljev – Mišinský, Pontus.

Ostrava 1. poločas: Buček – Zawada, Bolf, Neves, Tomašák – Lukeš, Marek, Lička – Kraut, Přecechtěl, Varadi.

Karviná 2. poločas: Kučera – Jursa, Novák, Buryán, Knötig – Reichl, Bartek, Ficek, Tchami – Juroszek, Látal.

Ostrava 2. poločas: Baránek – Hable, Neuwirth, Pavlík, Tchuř – Boháč, Metelka, Kosňovský – Greguš, Zeher, Lee Hyueng.













Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo