Generální partner
Světlý režim
5. květen 2013

Sedmnáctka se výsledkově trápí, šestnáctka vítězí

Tentokrát na umělé trávě odehráli svá utkání proti HFK Olomouc mladší dorostenci. Sedmnáctka (na fotkách) remizovala 0:0, šestnáctka vstřelila pět branek a jasně zvítězila.

U17

MFK OKD Karviná U17 - 1.HFK Olomouc U17 0:0

Sestava Karviné: Novák - Szkuta (60. Ceremuga), Malík, Leibl, Kurz - Jadamík, Kalous, Koziol, Strohalm (41. Puchel) - Moskál, Puškáč (65. Řapek).

Trenér Miroslav Štěpánek: „Utkání mělo kvalitu až ve druhém poločase, kdy nastoupil Erik Puchel. Soupeře jsme nepustili do žádné šance, naši hráči byli silní na míči a postupně si vytvořili velký tlak, díky kterému se dostávali do vyložených brankových příležitostí. Výjimečný výkon soupeřova brankáře nás připravil o tři body."

U16

MFK OKD Karviná U16 - 1.HFK Olomouc U16 5:1 (2:1)

Branky Karviné: 1. a 3. Egri, 51. a 58. Berešík, 72. Putyera

Sestava Karviné: Mušec - Pavlík, Seidler, Pavelka, Lichtblau (50. Budina) - Putyera, Mareček (65. Stallmach), Blanik (60. Karkoschka) - Egri, Kubiena (50. Berešík), Řapek.

Trenér Roman West: „Za posledních jedenáct mistrovských utkání jsme dokázali hned osmkrát zvítězit. nedělní zápas byl herně nejvydařenější. Již v páté minutě jsme vedli 2:0. Hrálo se výhradně na polovině soupeře, drželi jsme míč a po jeho ztrátě ihned napadali a velmi dobrou kombinační hrou si tvořili jednu větší či menší gólovou příležitost. Do poločasu jsme měli vést minimálně 5:0. Naše příležitosti jsme neproměnili a náš brankář po minulém dobrém výkonu inkasoval gól, za který by se styděl i mladší žák. Tím jsme hostům z Holice dali šanci na dobrý výsledek a důvod k většímu nasazení i bojovnosti. Začátek druhé půle byl z naší strany plný technických i taktických chyb. Po deseti minutách jsme tak sáhli k trojitému střídání a uklidnění situace. To se ukázalo jako klíčových okamžik, neboť během pár minut rozhodl dvěma góly utkání Berešík. Poté jsme se vrátili k výborné hře z prvního poločasu a měli další šance. Škoda zbytečného dramatu, zápas jsme měli vyhrát ještě výrazněji."













Více fotek najdete na facebooku MFK OKD Karviná.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo