Generální partner
Světlý režim
13. květen 2013

Žákovské týmy neměly s Bílovcem slitování

Doslova brankové hody pořádal žákovský celek U12. Ten v nedělním utkání porazil Bílovec 26:1! S podzimním výsledkem to dělá celkově 51 branek tomuto soupeři!! Šest branek vstřelil Kobza, pět Buzek, tři Zach s Jurčákem. Bílovci podlehl překvapivě tým U14, což se vůbec nečekalo

U15

ŠSK IR-PROGRES Bílovec U15 - MFK OKD Karviná U15 0:7 (0:2)

Branky: 32., 41. a 44. Lingr, 17. a 60. Dostál, 50. Jaworski, 65. Štěrba

Sestava Karviné: Jóba - Bolec (36. Štěrba), Michalidis, Poštulka, Hujo - Chloň (36. Jaworski), Lingr, Berešík, Brevčinský - Wenglorz, Dostál.

Trenér Jan Laslop: „Po celý zápas jsme měli více ze hry a domácí jsme ani nepustili k přesné střele na naši branku. S přibývajícím časem byla jen otázka výše našeho vítězství."

U14

ŠSK IR-PROGRES Bílovec U14 - MFK OKD Karviná U14 4:2 (0:2)

Branky Karviné: 19. Macko, 25. Kostorz

Sestava Karviné: Sembol - Hejda (40. Kožusznik), Hruška, Cieslawski, Swaczyna - Piecha, Feik, Parchanský, Kostorz - Macko (43. Király), Kvapil.

Trenér Martin Špička: „Utkání hrané na těžkém terénu jsme začali dobře a vytvořili si Mackem a Kostorzem dvoubrankové vedení. O přestávce jsme hráče nabádali ke vstřelení třetí branky, která by zápas rozhodla. Hned v úvodu druhé půle jsme si vypracovali tři vyložené šance, které volali po rozhodnutí zápasu, ale řešení nebylo ideální. Soupeř vytěžil z minima maximum a během závěrečných sedmi minut otočil utkání ve svůj prospěch. Musím konstatovat, že soupeř byl dobře připraven na naši hru."

U13

MFK OKD Karviná U13 - ŠSK IR-PROGRES Bílovec U13 4:2 (2:2)

Branky Karviné: 9. a 34. Vlachovský, 3. Ostáš, 58. Szotkowski

Sestava Karviné, I.sestava: Skocz - Zorychta, Mrózek, Bielan - Soušek (31. Madej), Seriš, Ostáš - Szotkowski. II. sestava: Kux - Dobeš (31. Mynář), Bijok, Wasniowski - Vlachovský, Bystroň, Kretek (31. Ponča) - Brzóska.

Trenér Zbyšek Gazda: „Přestože jsme v zápase byli aktivnější, nemůžu být s výkonem spokojený. Byl to totiž jeden z nejhorších v této sezóně. Nebyli jsme schopni kombinovat a fotbalově se proti Bílovci prosadit. Ten hrál jednoduše a my jsme se mu podřídili a hráli stejně nepohledný fotbal. Musíme rychlé zapomenout a vrátit se ke hře, kterou jsme předváděli doposud."

U12

MFK OKD Karviná U12 - ŠSK IR-PROGRES Bílovec U12 26:1 (15:0)

Branky Karviné: 1., 6., 8., 20., 23. a 53 Kobza, 14., 28., 32., 34. a 36. Buzek, 3., 35. a 58. Jurčák, 8., 16. a 49. Zach, 7. a 12. Holzer, 24. a 45. Klepek, 45. a 56. Kubiena, 5. Coufal, 19. Streit, 60. Holoubek

Sestava Karviné, I.sestava: Novák - Štromp, Věčorek, Toroň - Kubiena, Holzer, Jurčák (31. Holoubek) - Kobza. II. sestava: Foltyn - Brabec (31. Kývala), Klepek, Šenkýř (31. Zielina) - Coufal, Streit, Zach - Buzek.

Trenér Lumír David: „Podobně jako v minulém utkání, tak i v tomto byli kluci jednoznačně lepší ve všech herních činnostech. Tentokrát přehráli jednoho se slabších soupeřů. Přesto jim však patří velká pochvala za to, jak pěknou kombinační hrou překonávali přehuštěnou obranu soupeře."

st. žáci C

MFK OKD Karviná st. žáci C - TJ Inter Petrovice 2:1 (2:1)

Branky Karviné: 29. Banot, 30. Lotter

Sestava Karviné: Tannert - Kadlečík, Zeisberger, Salamon, Szafarczyk, Skalka, Gatnar, Lotter, Kajstura, Banot, Stařičný (Chybík).

Trenér Petr Špička: „Do dvacáté minuty se hosté nedostali k naší brance. Poté však po chybě obrany udeřili. Nám se podařilo celkem brzy odpovědět dvěma slepenými góly. Ve 29. minutě Gatnar uvolnil Banota, který zakončil a vyrovnal. Za minutu brankář Tannert založil dlouhým výkopem rychlý protiútok na Lottera, který přehodil brankáře. Druhý poločas jsme hosty už do zakončení nepustili. My si šance vytváříme, ale neproměňujeme je."

ml. žáci C

MFK OKD Karviná ml. žáci C - TJ Inter Petrovice 4:7 (2:2)

Branky Karviné: Alabán 2, Szczygiel J., Tannert

Sestava Karviné: Marikovec - Mareš, Meisner, Tannert, Szturc, Borowski, Alabán, Szczygiel J., Kuljovský, Kardoš, Wiechec, Buzek, Gasior.

Trenér Petr Kendzior: „Zcela vyrovnané utkání, které se hrálo za mokrého a deštivého počasí, rozhodly maličkosti. Větší počet přesnějších střel hostů na naši branku a větší jistota petrovického brankáře."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905